• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dziewczyny zrobilam test ciazowy dzis o czułości 10 i albo widzę albo wydaje mi się że widzę drugą bladziusienka kreskę. Zrobilam go po 19 o tak sobie. Nie mam zadnych objawow ciazowych. Ostatni okres miałam 27 czerwca. Nie wiem co o tym myśleć. Nic nie mówię mężowi jak narazie. Jutro kupię test i zrobię jeszcze raz. Trochę się boję bo mam tego polipa:confused:
Czyli histeroskopia już nie będzie potrzebna ;) Leć na betę, będzie pewny wynik :) Trzymam kciuki .

Wiecie co chyba ani beta ani test potrzebne nie będą bo właśnie poszłam do toalety i mam plamienie jak narazie więc zapewne przyszedł okres. Wczoraj pokazałam ten test mężowi. Powiedział że widzi tą druga kreskę więc chyba coś tam było. Widocznie test był jakiś felerny

Wiecie co chyba ani beta ani test potrzebne nie będą bo właśnie poszłam do toalety i mam plamienie jak narazie więc zapewne przyszedł okres. Wczoraj pokazałam ten test mężowi. Powiedział że widzi tą druga kreskę więc chyba coś tam było. Widocznie test był jakiś felerny
Słuchaj na prawde testy ciazowe bardzo, ale to bardzo rzadko myla sie w druga strone, a plamenia w ciazy moga sie zdarzyc szczegolnie, że mowisz, ze masz polipy. Moim zdaniem rozsadnie i dla dobra ewentalnej ciazy bedzie wykonac kolejny test i bedzie wszystko jasne, a jezeli okaze sie ze jest druga kreska to lec do lekarza po duphaston na plamienia. A jak nie bedzie to trudno, sprawa bedzie rozwiazana, a Ty rozwiejszesz watlipwosci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry