Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi. A juz myslalam ze cos sie tu ruszyNo niestety tak jak mówiłam w ciąży nie jestem. Beta 2,03. Już odstawilam neoparin i duphaston. Czekam na okres i próbujemy dalej![]()
Po prostu beta 2 to nie 0. Skąś się wzięła, może coś tam dopiero zakiełkowało.Dostanę jutro albo pojutrze jak odstawiłam duphaston. Co czemu? Nie rozumiem pytania. Nic się nie dzieje poprostu w ciąży noe jestem i odstawiam lekarstwa tak jak zawsze
Aa ok to przepraszam, zagapiłam się [emoji25][emoji25]Nie no co Ty. Brałam ovitrelle. W środę miałam 5 a w pt już 2
Spoko, spoko ostatnio jakoś to forum ożyło. U mnie już dziś zaczął się nowy cykl więc i nowa nadziejaAa ok to przepraszam, zagapiłam się [emoji25][emoji25]
A będziesz też w tym cyklu stymulować owulację zastrzykiem?Spoko, spoko ostatnio jakoś to forum ożyło. U mnie już dziś zaczął się nowy cykl więc i nowa nadzieja