Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję ogromnie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]No więc u mnie dobre wieści. 3 testy ciążowe pozytywne. Wczorajsza beta wynik 68.8. mam nadzieję że pęcherzyk zagnieździł się w macicy. 1 marca idę do Pani Doktor już mnie zapisała
No wiesz kazda ciaza inna. Moja kumpela byla w ciazy 3x pierwsza ciaza paw za pawiem. Druga mdlosci bez pawia, a trzecia bez objawow. Cala trojka zdrowa donoszonaObjawy są ale nie takie jak w pierwszej ciąży wtedy leżałam jak z krzyża zdjęta. A teraz po prostu mnie czasem mdli ale biorę 3 razy duphastonow plus luteinę dopochwową więc nie wiadomo od czego. Nic się niby nie dzieje. Czekam do kolejnej wizyty.
Nie dziękiGratuluję ogromnie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Mam nadzieję że u mnie też tak będzieNo wiesz kazda ciaza inna. Moja kumpela byla w ciazy 3x pierwsza ciaza paw za pawiem. Druga mdlosci bez pawia, a trzecia bez objawow. Cala trojka zdrowa donoszona
Kochana ale jaki idealny pęcherzyk ! [emoji3531]
Nie dziękujęKochana ale jaki idealny pęcherzyk ! [emoji3531]
Gratuluje raz jeszcze [emoji8]