Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie też. Co prawda dzisiaj akurat nie ciągnie na wymioty, ale często boli tak, że aż rzygać się chce...a mnie głowa pęka .. aż mnie na wymioty targa .... shiy
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Nic jeszcze niewidoczne macica powiększona i torbie na drugim jajnika ;/ powtórzyłam bete jest 362,10. Co myślicie dobry przyrost??Krew oddana, wynik po południu!
Proszę o kciuuuki!!!![]()
Trzymam kciuki za wizytę &&& To jeszcze bardzo wcześnie, ciekawe czy coś będzie widać...![]()
Bardzo dobry przyrost!Nic jeszcze niewidoczne macica powiększona i torbie na drugim jajnika ;/ powtórzyłam bete jest 362,10. Co myślicie dobry przyrost??
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty jeszcze tak sobie wmawiaj, to na pewno pomoże! :/ Weź dupę za pas i powiedz sobie: "Uda się! Żebym się miała zes*rać, to się uda! Nikt i nic nie wmówi mi, że nie będę miała dziecka! I nigdy, nigdy w to już nie zwątpię...!" Tak masz myśleć! NO! :*Sylwia, Jugo nie wierzę w żaden cud. Nie uda mi się nigdy.
Kochana nie wiem nie znam sie na tym ale w beta jest pozytywna rosnie wiec trzymam kciukiNic jeszcze niewidoczne macica powiększona i torbie na drugim jajnika ;/ powtórzyłam bete jest 362,10. Co myślicie dobry przyrost??
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom