reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Luska masakra duszno i ta myśl że muszę pracować w ten zaduch do 15.30, jedna myśl tylko mnie trzyma przy nadziei że prezes się zlituje i o 13.30 nas puści, ale to graniczy z cudem.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien doobry [emoji4]

Paraplu ah , bardzo mi przykro :(
Może tak miało być , tule mocno [emoji8]

Ja dziś od rana znów walcze z alergia buu...

Kurcze od wczoraj czuje takie skurcze w brzuchu , boli jak na @ niechce sie nakrecac ze moglo sie cos udać , tylko ciekawe kiedy @ będzie ...

Hej

Ja dziś i jutro wolne ale weekend do pracy :-(
Upał się robi jak nic dziś !

Paraplu- bardzo mi przykro :-(

Bum- no oby oby trzymam żeby ta wredna @ nie przyszła

Ja zrobiłam testa i negatywny wiec czekam na @ jutro ma przyjść

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu tak mi przykro jak sie trzymasz?

Wykancza mnie czekanie. Chcialabym aby juz bylo po i zebym mogla wrocic do pracy bo na leb mi pada od siedzenia w domu.

W nocy mielismy tak ogromna burze, ze pierwszy raz w zyciu moj pies sie jej przestraszyl i stalo takie male kolo lozka i piszczalo zeby ja wziac do siebie.
A ze mamy dwie suczki to przeciez tylko jednej nie wezmiemy na lozko no i trzeba bylo wziac obie [emoji16]
1466672346-w5cdgx.jpeg

Jeszcze sobie smacznie spia, az szkoda mi je budzic na spacer. Poczekam az same wstana :) i tak nigdzie sie nie spiesze.

A i wczoraj K wlaczyl mi filmik z poniedzialkowego USG, zapomnialam calkowicie, ze nagrywal poczatek. I znow widzialam moje lapeczki malusie [emoji7] [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida ciekawa pra ca [emoji6]

Nati no oby , oby nie przyszła [emoji4]
Ale za pewno przyjdzie [emoji16]

Paraplu moze głupie pytanie a będziesz chciała wrócić do starań?..

reklama
Do góry