Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja jutro do pracy a potem sprzatanie, pranie a wieczorem wypad na miasto i kebsy na kolacje miamihej. Wstałam dzisiaj przed 8, ale zjadłam sniadanie, wzięłam leki i zasnęłamobudziłam się przed 12! naszło mnie na pierogi z serem na słodko więc zrobiłam i leżakuję
a co u Was? jakie plany weekendowe?
co do bliźniaków my chcemy, bo to by było spełnienie naszych marzeń. Nie zdecydujemy się już więcej na dzieci więc to jedyna szansa( zawsze chcieliśmy 3 dzieci, ale ze względu na moją chorobę, problemy z ciążami nie możemy sobie pozwolić)
i masz racje, ile mozna a taki odpoczynek duzo da, jestes silna babka i dasz rade, kto jak nie Ty!Lux po prostu mam dość łykania garści wspomagaczy codziennie od prawie roku. Jakoś mi one w zajście w ciążę nie pomocy więc robię przerwe:-) jak się mężowi badania poprawia i będzie realna szansa na dziecko to znowu zacznę. Teraz robię sobie wakacje od ciągłego myślenia o ciąży.
Kwas foliowy zostawiam bo dzięki niemu nie mam anemii. Bromergon wolę brać żebym jakiegoś wyrzutu prolaktyny nie miała.
Bum jakoś tak mnie naszło że od roku całe nasze życie kręci się wokół dziecka i chyba czas trochę odpocząć. Badania nasienia to był kubeł zimnej wody na moją głowę i chyba czas lekko się ogarnąć. Mąż oczywiście wszystko grzecznie łyka ale ja na nim presji nie wywieram, po prostu sam tego chce.
Karola trzymam kciuki za wizytę.
Tęczowa a może będą bliźniaki kto to wie:-)