reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja mam takie holenderskie kupione w drogerii nie znam się na nich pierwszy raz kupiłam bo nigdy nie patrzyłam na owu. Robię a tam puste białe pole. Jeszcze 2 dni i zaczynam brać dupka więc powinno już być po owu

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum ja mam takie holenderskie kupione w drogerii nie znam się na nich pierwszy raz kupiłam bo nigdy nie patrzyłam na owu. Robię a tam puste białe pole. Jeszcze 2 dni i zaczynam brać dupka więc powinno już być po owu

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

przed zrobieniem testu owu przez dwie godziny należy ograniczyć płyny niby. A dokładnie czytałaś instrukcję?
Ja swoje testy robiłam zawsze między 16 a 18.

Patunia a dziękuje [emoji4]

Artemida a może cykl jest bezowulacyjny?

Po drodze do domu kupilam sobie test niee wiem po co ale jest [emoji41]

NATI 28.06 - wizyta u ginekologa[emoji777]
PARAPLU 28.06 - wizyta szpital[emoji777]
PATUNIA 28.06 - tesciorek [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Jestem juz w domu. Dostalam tabletki. Lekarz mowil, ze na tym etapie ciazy mam 80% szans, ze tabletki wystarcza. 20% wymaga jeszcze po nich zabiegu.
Ogolnie to mam taka procedure: ma wrocic K z pracy, mam wziac 4 tabletki i czekac, jesli w ciagu 24 godzin nic sie nie stanie to mam wciaz kolejne 4 tabletki i znow czekac. Jesli nic sie nie stanie to mam dzwonic. Jesli sie ruszy to mam zostac w domu z K i w razie jakikolwiek problemow czy pytan mam dzwonic.
Jesli tabletki zadzialaja to 12 lipca mam kontrolne USG czy macica jest czysta. Jesli czysta to super a jesli nie to czeka mnie zabieg.

To tyle. Ze stresu leb mnie napiedziela :( w poczekalni ledwo powstrzymalam lzy bo same ciezarne czekaly ze mna w tym jedna polska para.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida no oczywiście była [emoji4]

Paraplu kochanie , pisz jak coś !
Mi się zaczęło po 3-4 godzinach po podaniu tabletek , i mega skurcze więc musisz być na to przygotowana...
Jestem z tobą! [emoji8][emoji169]

NATI 28.06 - wizyta u ginekologa[emoji777]
PARAPLU 28.06 - wizyta szpital[emoji777]
PATUNIA 28.06 - tesciorek [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

Paraplu kochanie trzymaj sie dzielnie :( jestem z Toba myslami.Tabletki u mnie zawsze rozkrecaly skurcze tyle ze tu i tak robia zabiegDobrze ze masz mozliwosc przejsc przez to w domu :(
Biedna moja ;(

reklama
Do góry