karola1507
Podążając za marzeniami:)
Może nie tyle zdenerwowalam co podirytowalam. Rany jestem następną. Może jeszcze z 30-40 min i wejde
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem, kazde ma swoje normy, zorientuj sie czy Twoje nie ma zawyzonych, bo niektore tak maja, myslisz, ze moglas zajsc i temu az taki spadek?Lux ja mam inna norme podaną .
Tak tylko ze ja na własną rękę brałam ten castangus 2 rano + jedna na wieczór cała broomergon.
A co zz ciąża przy tak niskiej?
tez go bralam i mi super obnizyl i zaszlam po nim i chce do niego wrocic, tylko, ze ja umieralam po nimnapewno to castangus obniżył ci tak tą prolaktyne
co ci po nim było?tez go bralam i mi super obnizyl i zaszlam po nim i chce do niego wrocic, tylko, ze ja umieralam po nim
mega biegunki, silne bole brzucha i odstawilam go i zaraz bylam w ciazyco ci po nim było?
czytałam że dużo dziewczyn zachodziło po castangusie w ciążemega biegunki, silne bole brzucha i odstawilam go i zaraz bylam w ciazy
ja czytałam ulotke castangusa że kobiety do 60 kg tylko 1 tabletka dziennie a kobiety które waż wiecej 2 tabletki dziennieLux no przecież dodalam zdjecie pisze tam wszystko ..
Na bank w ciąży nie jestem a spadek tak jak pisałam jest na bank po castangusie , tylko co teraz z tym zrobić , bo widać że za dużą dawke biorę ...
Ehhh i pytalam czy niska prolaktyna tez utrudnia zajść bo u mnie jest niska ...