Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dasz radę! [emoji4]No i ja właśnie żałuję, że wcześniej nie myśleliśmy o drugim dziecku. Ale wiadomo jak jest, zawsze się czeka na odpowiedni moment, na znalezienie dobrej pracy, umowy na stałe... a czas leci. Mogę się do 30 nie wyrobić
10 cykli minęło i nic, no niby nie 10 bo od marca do maja w ciąży byłam... ale już tak liczę, że 10 i nie wiadomo ile jeszcze

Mi się podoba Aleksander: Aleks, Olo, Olek...Hejo:-)
Fajnie Wam ze tak wcześnie dzieciaczki się trafiły. Ja będę mieć skonczone 26 lat jak się mały urodzi. Następne jak się uda to tak za trzY lata może. Wtedy wyrobilibysmy się przed moja 30.
Ja mam w planach wrócić jak najszybciej do pracy z tym ze nie do obecnej. Będę szukać czegoś zupełnie innego[emoji1]
Mały kopie jak szalony. Z dnia na dzień coraz więcej i mocniej[emoji4] A my dalej w kropce bo M stwierdził ze jednak nie Marcel. Tym oto sposobem stanęło na trzech imieniach. Aleksander (mnie się za bardzo nie podoba), Antoni (mnie się bardziej podoba niż M) no i coś co w miarę obu nam spasowalo Szymon. Jednak ostatecznej decyzji nie podjęliśmy i coś czuje ze mały będzie bezimienny do porodu[emoji52]

Z tym Aleksem to różnie. Na Aleksandrów często mówi się też Aleks. [emoji4]Karola a to zwykła czy podgladanie ? [emoji6]
No z tymi imionami tak jest , my bylismy nastawieni na siurka i byl Marcel do 20tc , dopiero w 30tc stwierdzilismy ze bedzie Lenka , poniewaz zadnej ogoolnie nie było , a w dniu jak sie mala urodzila to Lenek juz bylo mnóstwo [emoji16]
Eveee Aleks a Aleksander to są dwa inne imiona ! Nie dawno się dowiedzialam , no i Aleks mi sie podoba .
EVEEE 08.07 - endokrynolog
EVEEE 11.07 - podglądamy bejbika a może dwa , trzy [emoji169]
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika [emoji171]
JULIA 15.07 - prenatalne [emoji172]
AGNESIS 21.07 - wizyta u ginekologa
EVEEE 02.08 - podglądamy bejbika [emoji170]