reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Szkoda, że Ci koleżanka nie zrobiła zdjęcia tego wypowiedzenia ... ale i bez tego prawnik sobie poradzi. Nie masz w okolicy darmowych porad prawnych ? Teraz jest ich pełno- dostają środki z UE

reklama
Hej[emoji4]
Siedzę już 1,5 godziny w punkcie pobrań i pierdolca dostaje z nudów. Glukoza wbrew pozorom do wypicia. Od razu skojarzylam z herbatą jaka piję moja babcia. Normalnie ulepek. Mimo ze mialam cytrynę w pogotowiu to dałam radę bez. Za jakieś pół godziny ostatnie pobranie i do domu na śniadanko.

Agnesis, chyba mi cos umknęło. O co chodzi z tym prawnikiem?

A bo szefowa ma wypowiedzenie dla mnie, ale ja nic o tym nie wiem ;) :) i tak mnie zwolni i tak, ale napsuje jej krwi jak się da przed odejściem, bo zwalnia mnie dlatego że zaszłam w ciaze, która straciłam.

W takim razie pokaż wstretnej babie gdzie jej miejsce. Jak można z takiego powodu człowieka zwolnić. Obyś te sprawę załatwiła jak najkorzystniej dla siebie A później znalazła lepsza pracę z normalnym pracodawcą.

Hej ;)

Wstawiam w załączniku fotkę mojego ostatniego USG i tego dziwnego czegoś na pęcherzyku :) Powiedzcie mi dziewczyny czy wiecie co to może być ? Bo na wcześniejszych monitoringach nigdy tego nie miałam..

Załączniki

• 20160808_091404[1].jpg
    20160808_091404[1].jpg
    481,5 KB · Wyświetleń: 189
Ale pęcherzyk nie pękł jeszcze wtedy. To był 12 d.c., miał dopiero 14 mm i był za mały żeby pęknąć.Dodatkowo robiłam testy owulacyjne i wychodziły negatywne, dopiero w 16 d.c. śluz był taki jak powinien i testy wyszły pozytywne..

To nie wiem co to możne być :)

Link do: Monitorowanie owulacji | www.dobreusg.pl znalazłam taki opis jeszcze:
Ciałko żółte powstałe po pęknięciu pęcherzyka jajowego i uwolnieniu komórki, ma na swojej powierzchni niewielkie wpuklenie – tzw. stigmę, pozostałość po owulacji. W badaniu laparoskopowym wykonywanym bezpośrednio po spodziewanym jajeczkowaniu, stigma powinna zostać uwidoczniona. Jeśli w obrazie widoczny jest pęcherzyk bez krateru, można łatwo wyciągnąć wniosek, że do owulacji nie doszło. Metoda ta nie daje stuprocentowej pewności,gdyż niektóre pęcherzyki mogą posiadać stigmę, a w niej ukrytą komórkę jajową.

Nic innego mi do głowy nie przychodzi.

reklama
Do góry