reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

kruczyca: fajne te pakiety. Ja też mam takie myśli, że mogę całą ciążę przeleżeć, mogę wymiotować byle urodzić zdrowe dziecko...

azylek: teraz bliźniaki na fali :D

aga: a może masz owulację opóźnioną? Skoro śluz masz typu takiego jak podczas owu występuje. A może testy owulacyjne zrób? Albo ciążowy :D

xbum: o co chodzi z kremem nivea? :D EDIT: doczytałam :D:D:D Hahaha dobre określenie Kruczyca :D

reklama
We wtorek robilam z krwi i byl negatywny. A okres roznoe sama niewiem . Progesteron tez spadl we wtorek tylko na poziomie 1,5 :/

Xoxo

aga: to wygląda na brak ciąży, bo jednak ten progesteron jest niziutki. To może właśnie owulacja się przesunęła? Może zrób test owulacyjny i zobaczysz czy będzie druga kreska czy nie. Jak masz różnej długości cykle to prawdopodobne, że coś się mogło przesunąć.

No to albo czekanie na @, albo wizyta u ginekologa, żeby obejrzał co tam się dzieje w środku, albo testy owulacyjne, które mogą coś wnieść ale nie muszą. Chyba najlepszym wyjściem jest wizyta u ginekologa. A jaki miałaś najdłuższy cykl?

aga: no to jest jeszcze szansa, że się pojawi do tego 39 dnia :) Takiej długości cykle nie są anomalią. Ponoć różnica pomiędzy kolejnymi cyklami może wynosić nawet 7 - 10 dni i wciąż jest to w granicach normy. Co prawda z punktu widzenia zachodzenia w ciążę lepiej mieć krótsze cykle, bo wtedy więcej cykli w roku i więcej owulacji. Przy dłuższych też można mieć owulację i zajść więc jak poza tym wszystko gra to jest ok, a przynajmniej z założenia ;)

reklama
Do góry