reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczka super te wozy, ale sama gondola by była super , wiadomo ze spacerówke sie lżejsza kupi , choć one z tej firmy chyba nie takie ciężkie [emoji6]

P w kuchni nie możliwe , dziś obiad on robi [emoji16]

U was też tak pięknie?

Xbumx u mnie nie chodzi o lekkość tylko o wygodę dla mnie i dla dziecka a przeważnie jest tak że jak gondola super jest to spacerowka do dupy ... a gondole chce duża tak jak tu no i taka rączkę bo są lepsze .... no nic trzeba będzie poszukac pooglądać itp ... fotelika też nie chce Takiego z wózków do samochodu tylko pozadniejszy yhm także no ciężki orzech do zgryzienia

A coo ci pichci na obiad? U mnie też ładnie jest :pa

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczkaa dokładnie , po co wydawać kupe kasy jak nie będzie potrzebne lub nie będzie się podobać ...
Będzie dobrze na pewno coś wybierzesz [emoji8]

A na obiad u nas P robi nagetsy z sałatka z zupek chinskich wszystko nam się zbrzydlo wiec cuduje w kuchni [emoji13]

Kochane ciezarowki , ogladam gazetke z biedry i będą ubrania ciążowe spodnie dresowe, leginsy , bluzki , rajstopy , koszule lub pizamki powiem Wam ze jakos ubrań maja na prawde super !
Ubieralam sie w ciazy w biedronce i leginsy sa z extra materialu mam do dziś i żadnej kulki czy czegoś [emoji4]

reklama
Do góry