reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Paraplu ostatnimi czasy dużo czytam na temat ciąży w Holandii i trochę mnie to przeraża, Najdziwniejszy jest dla mnie fakt że 3 miesiące po urodzeniu kobieta musi wrócić do pracy jeśli chce dostawać jakieś pieniądze. Takiego maluszka to ja bym nikomu w obce ręce nie oddała. I jeszcze pare dziwnych aspektów - płacenie za poród itd. Muszę się rozejrzeć za jakimś większym ubezpieczeniem bo na razie na tym podstawowym jadę z mojego biura.

Dla mnie oddawanie 3 miesiecznego dziecka do zlobka to barbarzynskie prawo! Antyludzkie! Kobiete jeszcze dobrze nie doszla do formy, dzieciaczek ledwo sie urodzil ale kasa kasa kasa i jeszcze raz kasa wazniejsza. Szczerze i z calego serca nienawidze kapitalizmu.
Ja mam swoja firme i na szczescie mnie zadne kontrakty nie obliguja do wrocenia do pracy w jakims konkretnym terminie. No ale wiadomo, nie pracuje nie mam pieniedzy. Na szczescie moj chlop niezle zarabia i bede mogla sobie byc z dzidzia w domku jak dlugo bede chciala :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie też z tego skorzystam i zostanę w domu, mąż pracuje a i mamę już będę tu miała bo chce też do pracy przyjechać, także jeśli chodzi o te sprawy to już mam ogarnięte :-) gdyby tylko szczęście dopisało :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ją też z tego skorzystam :) córkę dalam jak miała 18msc ale tylko na pół roku ale to był mus życiowy musiałam zarobić na życie dla nas a nie miał kto z rodziny zaopiekować się Zuzia w tym czasie :) zalowalam tego ale jak mus to mus :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też sie marzy wyrko , ale moje dziecko zamiast z meczone to pełne energii z dworu mi przychodzi [emoji16]

Paraplu - przykro mi kochana :(

Co tam dziewczyny ? [emoji6]

Pamiętacie tą Kamile czy jakoś tak ? Ciekawe co u niej..

U mnie szaleństwo ... byle tylko dzisiejszy dzień zaliczyć :) Dzisiaj zakończenie i rada pedagogiczna, 15 dzienników wypełnionych - mam nadzieję, że nie znajdą za dużo błędów o_O, a i sprawozdanie z przebiegu terapii ehhh ...Młody ma zapalenie oskrzeli - mam tylko nadzieję, że rada nie będzie trwała 6 godzin jak ostatnio bo chciałabym wrócić do młodego szybko ...:unsure: teściowie nie zrobią mu inhalacji bo nie umieją ...

Miłego dnia :)
@ się kończy, wakacje zaczynają :)

Hej :)

Xbumx ją na razie na hamaku się bujam o 9 Zuzie zawioze do przedszkola później na zakupy i wolne do 14 :D a tej Kamili nie pamiętam :))

Nessi zdrówka dla synka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry