reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

tęczowa teraz musi się udać nam [emoji4]
Ja nie wiwm co te testy mają w sobie , że oszukują wrrr [emoji48]
A kiedy @ ma teraz być ? Wiadomo oby nie bylo [emoji6]

Nessi ehh trafić na dorego logopede to chyba ciężko .. Od mojej siostry corka ma w tym peoblem ze zamiast sarna mowi szarna ... [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png
To hiperpoprawność :) Dziecko opanowało trudniejszą głoskę, której używa w wyrazach w których ona nie występuje. Wymaga to korekcji by dziecko nie utrwaliło błędnej wymowy :)

reklama
Nessi dzięki za informacje [emoji8]

Tęczowa każdej z nas ma się szybko udać [emoji4]

Ja castangusa wezme jak 3x po CLO nie znajdę ooo [emoji5]
A tak sie jutro boje , ze tam nic nie będzie albo ze cos nie tak [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png

ogólnie to też castagnus wg tego co mi przekazała pewna pani gin to jest na zajście w ciąże, na obniżenie prolaktyny, na pms . Znam kilka dziewczyn którym pomógł i od razu zaszły, albo cykle się wyregulowały. Ja biorę 2 tabletki jakby co :)

reklama
Tak ja też starając się [emoji6] dziś 22dc i czekam co będzie dalej.
Nessi spełnienia udało się pozbyć jestem dumna z mojego synka bo zaskoczyl nie tylko mnie ale i panią od logopedi na każdej lekcji prosił o coraz trudniejsze zadania

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry