reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Który?

wff2krhmvaem9yip.png

Link do: Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki – zioła, leki ziołowe, artykuły

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Ja to czytałam Link do: Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki – zioła, leki ziołowe, artykuły
Nie zaglebialam sie za bardzo, ale te porady poniżej żeby pożycie było między 2-5 rano mnie powaliło [emoji23] i barania skóra [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Tez to czytalam
A skad ja qrwa barana wezme [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Moj szybko.wstaje do roboty i mam sie z nim w srodku nocy sexic
Z domu mnie wypier.....li [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bum....tak taka paczuszka kosztuje z 3 zeta z groszami.
Jak polece do pl to se normalnie cala walizke wykupie, tylko zeby potem nie mowili, ze maryske przewoze [emoji1][emoji1][emoji1]
Bum pewnie kupuj, ja na necie to na wszystkim zaoszczedzam. Pomyslec ,ze za olej z wieska dalam 20,00 euro i tylko 60 kapsulek a na necie taki sam i to jeszcze od tego mnicha za 200 kaps. dalam 12,99 € przesylka gratis.

Silne nerwice, pragnienie posiadania potomstwa, lęki, przesądy, uprzedzenia, obawy, nieświadomości, nie sprzyjają łatwemu poczęciu. - to jakby u mnie i nerwice mam [emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen u mnie w środku nocy czołg by mógł przez dom przejechać i by mnie nie ruszyło [emoji12] poza tym nie dałabym czytać tego chłopu z powodu punktu 10 i 13. Już widzę jak moj by mnie do łez doprowadzał i kazał mi zasuwać jak wół roboczy, a jeszcze głodzić by zaczął [emoji23][emoji23][emoji23]

Bum....tak taka paczuszka kosztuje z 3 zeta z groszami.
Jak polece do pl to se normalnie cala walizke wykupie, tylko zeby potem nie mowili, ze maryske przewoze [emoji1][emoji1][emoji1]
Bum pewnie kupuj, ja na necie to na wszystkim zaoszczedzam. Pomyslec ,ze za olej z wieska dalam 20,00 euro i tylko 60 kapsulek a na necie taki sam i to jeszcze od tego mnicha za 200 kaps. dalam 12,99 € przesylka gratis.

Ja zamawilam z tej strony ino mnie przesyłka bo ja pobranie wyszła prswie 30 zł ...
1478351515586.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478351515586.png
    1478351515586.png
    102,3 KB · Wyświetleń: 298
Z reszta z nami spi pies, wiec tak jakby skore z barana mam, bo ona głupia jak baran jest [emoji12]
1478351693-h0dles.jpeg

moja na łóżko wchodzi od święta hehe bo lnieje strasznie a kudly to ma takie , ze wszedzie się wbijają wrrr.

wff2krhmvaem9yip.png

Silne nerwice, pragnienie posiadania potomstwa, lęki, przesądy, uprzedzenia, obawy, nieświadomości, nie sprzyjają łatwemu poczęciu. - to jakby u mnie i nerwice mam [emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png
Jabtez.nerwice mam, nie.jestes sama
A teraz na.dodatek boli mnie pod pachami.i cycki po bokach [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34] kurde okres mi juz idzie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Moja ma miękka sierść, która raczej fruwa, nie wbija sie. Wiec czy leży czy nie to i tak te jej kłaki latają. Poza tym tez nie pozwalałam jej na pościel wchodzić, ale jak zaśniemy o sama sobie pozwala i czuje w nocy jak grzeje w nogi [emoji12]

Do góry