reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka [emoji41]

2dc , ziółka całkiem , całkiem dałam radę a P mi towarzyszył [emoji5]

agnesis to co jutro siurasz? [emoji14]

Aschleee o witamy [emoji182]
Jak tam twoja @ przyszła?

Artemida ilu dniowy miałas cykl?...

karola no to daj znać , może jakieś rozwarcie już jest , aj nie mogę się bąbelka doczekać [emoji5]

Zimnooooooo [emoji55]

wff2krhmvaem9yip.png
Jak dalas rade to mnie uspokoilas. Moje do piatku powinny dojsc wiec od pon.tez bede sobie pila [emoji108][emoji108][emoji13]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen jedna szklaneczka dziennie nie ma tak źle , gorzej by było 3x dziennie... I pij przed spaniem , zrobilam sobie po 23 i wypilam a po 10 min oczy mi się same zamykały !

wff2krhmvaem9yip.png

Hej :)

Xbumx mialam te same ziolka co ty ale nie zdazylam ich wypic :D sa jeszcze tableetki ziolowe tez pomagajace zajsc w ciaze ale zapomnialam nazwy jak znajde to Ci podesle[emoji14]
Nati super ze badania wyszly dobrze :)

Karola trzymam kciuki !! I szybkiego porodu zycze a na kiedy masz termin?

Agnesis ja trzymam kciuki i nadall pamietam moj sen o blizniakach :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka a Twój fachowiec dalej bez śniadania przychodzi?
Aschlee witaj [emoji4] Staracie sie trzecie maleństwo? Który masz dc?
Bum dobrze, ze sa do przełknięcia [emoji6] a jeszcze sie zastanowię czy sikne jutro [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hej :)

Xbumx mialam te same ziolka co ty ale nie zdazylam ich wypic :D sa jeszcze tableetki ziolowe tez pomagajace zajsc w ciaze ale zapomnialam nazwy jak znajde to Ci podesle[emoji14]
Nati super ze badania wyszly dobrze :)

Karola trzymam kciuki !! I szybkiego porodu zycze a na kiedy masz termin?

Agnesis ja trzymam kciuki i nadall pamietam moj sen o blizniakach :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A wiesz, ze wciąż o tym pamietam [emoji16] jak sie naczekam jeszcze trochę to moze pózniej mnie tak natura wynagrodzi - podwójnie [emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hejka [emoji41]

2dc , ziółka całkiem , całkiem dałam radę a P mi towarzyszył [emoji5]

agnesis to co jutro siurasz? [emoji14]

Aschleee o witamy [emoji182]
Jak tam twoja @ przyszła?

Artemida ilu dniowy miałas cykl?...

karola no to daj znać , może jakieś rozwarcie już jest , aj nie mogę się bąbelka doczekać [emoji5]

Zimnooooooo [emoji55]

wff2krhmvaem9yip.png
30 dniowy cykl, gdzie zawsze był 27 dniowy

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

reklama
Do góry