reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kacha ja tez mialam zabieg i tabletki poroone ale mialam tylko 3wziac i na nastepny dzien zabieg ale zabieg mialam w pazdzierniku a w lutym zaszlam w ciaze. Nie trac nadzieji na pewno sie uda &&&&

Karola no to rzeczyywiscie klocus ale zawsze jest +/- 500g chociaz moj gin sie nie pomylil bo w piatek bylam na usg to bylo 2900 a we wtorek urodzilam z taka waga Gabrysia :D ale moja siostra tez klocusia urodzila 4kg[emoji14]

Tynka a co u Was? Ktory to tydzien ?

Teczowa udalo sie?? Super wielkie gratulacje i spokojnych 9miesiecy :*

Karola tak to od gmerania pani doktor :) mi pp gmeraniu lekarz krew poleciala

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chcialaam aktualniejszezdjeciie dac ale Gabrynio taki dzisiaj cycek ze nie dalam rady
1478717532521.jpg

Załączniki

• 1478717532521.jpg
    1478717532521.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 283
Karola mnie też martwi każda nowa dolegliwość a niby w temacie siedzę, ze względu na pracę he he he.

Oleczka śliczny synuś ! gratulacje wielkie. jak starsza siostra reaguje na brata?
U mnie wszystko dobrze na szczęście. Leci mi już 17 tydzień ciąży. Dziś po raz kolejny potwierdzony chłopczyk, więc czekamy na Ignasia. Ciągle mu powtarzam, że jest naszym największym cudem i kochamy go z mężem całym sercem :-) Czekam na pierwsze ruchy z niecierpliwością. Brzuszek mam już całkiem spory. Za 4 tygodnie usg połówkowe.

Tynka dziekuje :D nie jest zle zazdrosna jest tylko o dziadkow :D chcoiaz jak nie mam gabrysia na rekach to od razu wskakuje mi na kolana ale wwita sie z nim mowi ze ona bedzie go bronic glaszcze gilgocze nawet byl pierwszy przytulas i buziiak takze z dnia na dziien jest co raz lepiej :D nie zmuszamy jej doo niczego bedzie chcialla. To sama zrobi pierwsze "kroki" :) zleci Ci nie wiaadomo kiedy i zaraz na porodowce bedziesz[emoji14]chociaz mi dziwnie teraz bez tych kopaniakow i zastanawiamm sie jak on sie tak miescil :D

Ja to narazie mam momenty że dociera do mnie że za chwilę zostanę mamą. Staram się być twarda a za chwilę dopada mnie panika. No ale trzymam się[emoji12]

Tynka, ja to czekam na zdjęcie twojego brzusia[emoji16]

Oleczka, piękny ten twój synuś. [emoji7]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Oleczka cudny jest Gabrys! Gratulacje! Zdrówka życzę dla całej Waszej rodzinki [emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Oleczka to super mała reaguje. U mojej siostry teraz też jest dobrze, a na początku trzeba było mega uważać, bo Julia wręcz szukała okazji, żeby Kacpra w głowę uderzyć. I zazdrosna jest o mnie i o babcię tylko.

Teraz to i mnie już szybciej leci ten czas. Jeszcze tydzień i zaczynam piąty miesiąc. nadal nie umiem uwierzyć w ten cud. Myślę, że jak poczuje ruchy to chyba zacznę wierzyć, że mój syn naprawdę tam jest i rośnie.

Oleczka Gabryś cudowny ! [emoji170]

Tynka chwal się na brzusiem raz dwa [emoji4] tak u mnie 2dc i ten cykl na ziołach hehe [emoji4]

Karola no zapewne od badania te plamienie , ale cos czuje , ze do tygodnia mały się urodzi ! [emoji5]

Nie pamietam co komu jeszcze miałam napisać...
Wrocilam z młoda od siostry , cały dzień młoda się bawiła z dziećmi mam nadzieje , ze mi szybko padnie [emoji5]
A dziś zimno strasznie...

Moj szatan [emoji48]
1478719727307.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478719727307.jpg
    1478719727307.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 291
Bum, trzymam Cię za słowo bo ty zawsze nam tu pozytywne rzeczy przepowiadasz.

Taka forumowa czarownica...[emoji6]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Do góry