reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Żaden wstyd ...
Jak wszystko masz to po co wydawać nie potrzebnie kasę [emoji6]
Ja musze pampry dokupić bo kupilam tylko 1 mala paczke 1 jak na razie [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]

Ooo a pampry jakie bierzesz ? 1,5-3 kg czy te większe 3-5 kilo czy jakoś tak ??

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Nessi bardzo dobrze zrobila,ja odmowilam juz wszytstkim zanjomym i czesci rodzince.
Jak tylko powiem im o ciazy to juz w 100%nie bede im robic.
Apropo kregoslupa,tez mam juz uszkodzony szyjny,rok temu jak mialam jak zwykle ogrom pracy,bo mialam swoj salon,to w nocy spac nie moglam bo rece dretwialy cale ,jak sie okazalo od kregoslupa[emoji4]

@Nuria dogadzacie sobie widze[emoji4]niech plemniczki atakuja jajo[emoji38]

U mnie bez zmian,no chyba ,ze licYc to ,ze od progesteronu w wiekszej dawce mam zatwardzeniw grrr[emoji58]
Milego dnia dziewczynki,buziaki[emoji8]

Aaa carmen moja przyjaciolka ma ele.canopola i jest baaardzo zadowolona,chce otworzyc mleczarnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Popsikaj się czymś na komary ,,,, wczoraj po lesie jestem cała w swędzące kropki :) Albo biegnij tak szybko by Cię nie dogoniły :))

Latało dziadostwo, komary i takie wielkie muchy co gryzą i inne bzyczace paskudztwo, ale jest tak gorąco, ze chyba za bardzo śmierdziałam potem, żeby mnie cos atakowało [emoji23] upał okropny, myślałam ze zemdleje. Trzeba by o 5 rano isc biegać żeby jakoś oddychać normalnie [emoji849] ale dałam radę, moze kiedyś schudnę [emoji58]

Agnes za gorąco jest
Ja nic nie robię a śmierdze ciagle i muszę sie myć albo chusteczka nawilżona podmywac [emoji23][emoji23]
Tutaj tez gorąco ze idzie zemdleć bez ruszania sie

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

U mnie rano burza była z grzmotami :) było pięknie - kocham burzę. A teraz znowu jest upał. Zaraz jedziemy na lekcje holenderskiego. Potem jakiś grill na obiad i tak minie niedziela....byle do 7 lipca :) urodzinki i początek urlopu :D

Dziewczyny czy upał na dworze może powodować, że temp utrzymuje się na poziomie 37,03 - 37,3? Czy progesteron tak dobrze działa? Ale nie czuje się chora, tylko mi gorąco ale to normalne przy takich temperaturach powietrza. teraz mamy 26 na zewnątrz.

edit - oczywiście mówie o temp mierzonej rano :)

reklama
Dziewczyny czy upał na dworze może powodować, że temp utrzymuje się na poziomie 37,03 - 37,3? Czy progesteron tak dobrze działa? Ale nie czuje się chora, tylko mi gorąco ale to normalne przy takich temperaturach powietrza. teraz mamy 26 na zewnątrz.

edit - oczywiście mówie o temp mierzonej rano :)
Ja mam nawet wyza tempka po owulce zawsze jest wyzsza

Do góry