reklama

Staraczki Weteranki...

Nie spieszmy się:))) Chciałabym ale uważam,że za ciemna kreska jak na taki wczesny test...niby czułość 10ml i nawet w wikipedii piszą,że taki test wychodzi już 7dni po owu...ale sama wiesz jak jest...jakie wątpliwości mamy...

reklama
Bonka ,ale mamy emocje co??:))))
Carolaa ja Ci mówię,że to silna fasolka -nie ma bata ,żeby test wyszedł jak nie jesteś w ciąży-no ja jeszcze czegoś takiego nie spotkałam..
może nie pokazać ciąży jak zrobi się za wczesnie..ale jak są II krechy to jest i fasolka ;)))
czekam jutro na smska z drugim testem;))))))

test sam z siebie nie pokaze ci 2 kresek........ nie ma takiej opcji, moze pokazac cien, czyli ta kreske testowa pod bibulka jak jest mokry ale jak sa 2 rozowe krechy to nie ma innej opcji mowilas mi z reszta to samo bo sama nie wierzylam i zobacz.....

Dzięki dziewczyny...ale jest jeszcze opcja,że kreska wylazła po czasie...bo ja w sumie na test luknęłam po minucie i potem wrzuciłam go do koszyka...dopiero dzisiaj wyjęłam żeby wyrzucić i się zdziwiłam...a jest napisane żeby po 10minutach nie odczytywać wyniku...
Okaże się jutro.

carola super wieści czekam z niecierpliwością:):) na taką samą tłustą krechę drugą
właściwie mogła sie pokazać w 2 minucie a ty nie zaglądałaś i jest:-D jupi

p.s. u mnie dzisiaj @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Laseczki!! A cóż to moje oczy widzą!!??!! Carola gratki. Teścik superowy. Nie pozostawia wątpliwości. Moim zdaniem jutrzejsze powtórka, to tylko formalność :-) Ściskam i jeszcze raz gratuluję. Mama - Ty będziesz następna :->

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry