reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Carol ty to szalejesz z tymi testami, ja to już nie robie wcale przed terminem @ i polecam tak zrobić:-D
albo 10 dni brać luteinę jesli bierzesz i zrobić bete jesli nie wiesz czy odstawic czy nie...
Generalnie i tak będzie co ma być nie???

A i zapomniałam z tego wszystkiego o życzeniach swiątecznych ale wiadomo czego wam życzę...
niech się spełni wszystko!

jakie wyżłobienie? to jest jakis jej cień?
Nie mam pojęcia...wygląda jak ''miejsce'' na kreskę...

Carol ty to szalejesz z tymi testami, ja to już nie robie wcale przed terminem @ i polecam tak zrobić:-D
albo 10 dni brać luteinę jesli bierzesz i zrobić bete jesli nie wiesz czy odstawic czy nie...
Generalnie i tak będzie co ma być nie???

A i zapomniałam z tego wszystkiego o życzeniach swiątecznych ale wiadomo czego wam życzę...
niech się spełni wszystko!
Tak już mam,szaleję:)
Bety nie mam zamiaru robić aż do 2 pozytywnych testów,takich z II kreskami widocznymi w czasie do 10 minut:)

reklama
Pytacie jak u mnie na fronice - muszę zadzwonić do ginki po wyniki, ale isę boję, więc zadzwonię dopiero jutro...Mam nadzieję, że już nic w posiewie nie będzie i, że cytologia będize ok! cykl ma mi sie kończyć w sylwestra, więc mogłabym od nowego roku zacząć starania z lekami itd:))

Carola - dobrze, że testy Ci się skończyły, nie myśl o tym, poczekaj te parę dni:)

Strasznie mi sie dzisiaj cały dzień spać chce...cycki mnie już bolą...@ się zbliża....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry