reklama

Staraczki Weteranki...

Witajcie po długiej nieobecności
Wracam do Was od razu po nowym roku jeżeli mnie przygarniecie oczywiście... dużo się działo w moim życiu ale o jednym mogę już napisać, chcemy z mężem wznowić starania o dziecko i tym razem do skutku.
Pozdrawiam was serdecznie
życzę wszystkiego dobrego na Nowy ROK!:)
i gratuluje dziewczynom którym się udało przez ten czas co mnie nie było tu...

Buziaki

reklama
Dzień doberek!
Amalfi - cudeńka te twoje zabawki.
Ja dziś mam kolędę - wiec z rana zabieram sie za sprzątanie.Ciocia juz mnie powoli opuszcza więc niedługo starania. Dziewczyny może głupio pytać ale jak często wy się staracie przez cały cykl czy tylko w okresie owu,

Carolinee- &&&&&&&& i za pozostałe dziewczyny również

Miłego dzionka życze

Gusia- ja to takie intensywne staranka zaczynam wtedy kiedy ginka mi karze, ale przytulamy się przez cały cykl:)

Kinguś - super, że do nas wracasz!!

mama - do pracy dzisiaj???

Hej:)
Zgubiłam tabsy na tarczycę....od 2 miesięcy leżą w jednym miejscu a dzisiaj ich nie ma...Nic się chyba nie stanie jak nie wezmę?

ZNALEZIONE:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wszystkie :-)
amalfi ale piękne te cudeńka Twoje to trzeba mieć pasję i zdolności manualne do takich robótek ja nawet guzika dobrze nie umiem przyszyć :dry::-D
kinga85 witaj ponownie kochana

my przez święta też staranka toczyliśmy dzisiaj w nocy miałam ból jajnika chyba jajeczko pękało ,ale też tak dziwnie bo chyba mi się owu przesunęła bo mam 18 dc a zawsze miałam 10-15 owu a cykle 28 dniowe więc już się pogubiłam ,jest możliwe ,że się coś przesunęło???

zuza ja też myślę że jest taka możliwość, u mnie wiele razy już się owu przesunęła. :sorry2:

Teraz jak bedziemy działać to często jak tylko będzie ochota. bez zadnych zahamowań. do skutku. Teściowa marzy o wnuczce :-D

reklama
`Zamówiłam kolejne testy ale chyba nie dojdą do piątku...będę musiała jakiś kupić w aptece.
W sobotę będzie 10dni z luteiną,wtedy powinnam odstawić lub nie...
Kurka,chyba zadzwonię do ginka bo średnio wiem co robić...
Jakoś coś w śrdoku mi mówi,że się udało...Ale zero objawów...brzuch i jajniki lekko jak na @,piersi lekko pełniejsze...
Jedyne co to od 2 dni wieczorami niedobrze mi i ''cofa'' mi się.
Wiecie,że teraz wszystkie 3 testy,które zrobiłam mają po II kreseczki?Wszystkie wylazły po kilku godzinach,tej samej firmy więc reakcja chemiczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry