reklama

Staraczki Weteranki...

Carolineee odpuść testy zrób betkę będzie pewniejsza i będziesz wiedzieć wtedy co robić,nie denerwuj się będzie dobrze,ja czuję ,że się udało..........&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kinga85 no właśnie może i u mnie się przesunęła :-) więc dobrze ,że przytulaliśmy się codziennie (prawie);-):tak::sorry2:ale wiem,że nie przegapiłam w tym miesiącu dnia :sorry:

reklama
Carolineee będzie dobrze tylko się nie nakręcaj kochana
Kinga85 też tak myślę ,postanowiłam ,że codziennie będę się starać aby podtrzymać żar w łóżku a przy okazji coś w końcu zmajstrować :-)bez stresu i nagonki :-p

zuza to dokładnie tak jak My robisz! :tak: myślę że to jest dobre podejscie. kibicuję z całych sił!

a teraz znikam na chwile bo mam robote w domku...
miłego dziewczynki ;-)

No nie nakręcam ale mam nadzieję,potem muszę odpuścić...nie stać mnie na wydawanie tylu pieniędzy na lekarza i leki...I mam dosyć nieudanych prób.Poza tym na w pierwszym trymestrze nowego roku całkowicie odpuszczam...miałam urodzić do 30,jak się nie uda to ciężko będzie ale odpuszczę.

reklama
caro ~~~~~~~~~~~for you :)
mmmm witaj :D no szykuje nam sie fasolka, wszyscy kibicujemy :) co u Ciebie?????????
Dziewczyny a mi przez brzuch pasek dziwny przechodzi.. tzn zaczyna isc do dolu do gory.... co sie dzieje??!! brzuch mi sie rozchodzi? peka? smarowac to czyms?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry