reklama

Staraczki Weteranki...

oj lopop ,żebyś wiedziała,że ten rok jakoś Nas tutaj nie rozpieszcza ale wierzę mocno,że się uda w przyszłym i będzie dużo ,duuużo lepszy:-)
a tymczasem uciekam do mojego M ....poprzytulać się jeszcze w starym roku ....
jutro wpadnę do Was kochane jeszcze pstryknąć kilka słów w starym roku ....więc miłej nocki

pa,pa

reklama
oj lopop ,żebyś wiedziała,że ten rok jakoś Nas tutaj nie rozpieszcza ale wierzę mocno,że się uda w przyszłym i będzie dużo ,duuużo lepszy:-)
a tymczasem uciekam do mojego M ....poprzytulać się jeszcze w starym roku ....
jutro wpadnę do Was kochane jeszcze pstryknąć kilka słów w starym roku ....więc miłej nocki

pa,pa

pa ja siedzę i czytam o tarczycy

Witajcie kobietki, ja trochę zalatana.. Mam już internet tylko w telefonie, przynajmniej jak narazie. I też ciężko dość się korzysta. Czytałam tu kilka ostatnich Waszych postów, m.in te o Karolinie, współczuję jej i jednocześnie martwię się też o siebie bo miałam taką samą kurację jak Ona..
Ahh życzę prędkiego powrotu do zdrowia!! Staramy skię jak możemy i jeszcze niszczy to nazze organizmy. Tyle trzeba wycierpieć. Ach ta niedoskonalła natura . Dobra już nie biadole..
Kobietki aby ten nadchodzący Nowy Rok był radosny dla tych z Was które oczekiwać będą rozwiązania, by Wasze dzieciątka urodziły się śliczne i zdrowe. Jak najwięcej pociechy z maleństw. I wszystkiego najlepszego dla tych z Was, które oczekują dwóch kreseczek na teście, aby w końcu spełniły się Wasze (nasze) marzenia. Pozdrawiam ciepło i życzę Wam samych powodzeń w tym Nowym 2012 roku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie kochane ;)

Bree- to git ,że się dobrze czujesz;)) a suwaczek piekności ;))
no i ciekawe Kto tam u Ciebie rośnie ??
a075.gif

czy
c045.gif
:)))

Lopop co tam wyczytałas o tej tarczycy??

Zjolaaaaaaaaaaaa????????????????????????????

Kahaka??????????????????????????????

Wikula??????????????????????????

Palemka????????????????????????????

dałybyście znać kobietki..........

Błonka napisz do Suzi ,że jesteśmy z Nią i mamy nadzieję ,że niedługo wyjdzie ze szpitala..

Esmeralda witaj i powodzenia w działaniach-niech sie w końcu uda!!

Amalfi-babko zdolna-wleć
d050.gif

na chwilę chociaż

ja lecę do pracy-co prawda tylko na 3 h ,ale jednak trza się ruszyć;/

pozdrawiam i życzę smacznej kawki:)

a ja się rozchorowałam, tzn. dzsiaj już lepiej bo tylko mnie gardlo nieziemsko boli, bo wczoraj to jeszcze gorączkę miałam...
muszę się zaraz zabrać do przygotować, bo imprezkę sylwestrową robimy u nas w domu:))

cześć dziewczyny

WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE KOCHANE WYMARZYCIE NA NOWY ROK
:-D

wikula to zdrówka ,ja też zakatarzona z bólem gardła ale mam nadzieję ,że przejdzie do pon bo we wtorek do pracy już ,ściskam wszystkie Was mocno

buziaki i do usłyszenia w NOWYM ROKU 2012:-):-)

reklama
chorutkim życzę zdrowia:)
mama muszę jeszcze raz się przebadać:baffled: masz ci zonk zadanie piorytetowe na miesiąc styczeń

Bree dziękuję cudowny:-D:-D:-D:-D
KOCHANE ŻYCZĘ SPEŁNIENIA MARZEŃ I ŻEBY TEN ROK BYŁ DLA NAS LEPSZY NIŻ MIJAJĄCY:)
udanej imprezki życzę Wam i sobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry