reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
caro nie wierzę.................. .............................. ;( tak mi przykro jejku.............. czemu! :-(tulę

witam dziewuszki.
nie ma mnie od jakiegos czasu ale podczytuję kiedy się da.
Carol kurde nic nie rozumiem:confused: o co chodzi,widzialam suwaczek a teraz to.... strasznie mi przykro, nadzieje kiedy @ nie przychodzi to jedno ale strata kiedy już gin powie że się udało to zupełnie inna bajka. chyba potrzebujesz dobrego gin żeby to wszystko u ciebie unormował. dziwne skoro organizm zachowuje się jakby był w ciąży to nowe pęcherzyki nie powinny rosnąć w jajniku....ehhh biologia to nie matematyka jak ktos mi kiedys powiedział:) trzymaj się i tulę.

Zjola super że zabieg udany, mamcia starajcie się pilnie;) kahaka - to już za chwilę za momencik:)
a za wszystkich trzymam ogromne kciukasy bo którys cykl musi przecież być trafiony!!!

Hejka!

Kora - ja też oglądałam ten program. Fajny, prawdziwy, dający nadzieję :)

Mama - no nadzieję mam, że w końcu wyszliśmy na prostą. Wojsko podleczone, podwozie naprawione i do dzieła :)
Trzymam kciuki za wasze boboseksy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, my startujemy w następnym cyklu :)
A kurteczka niam, niam :)

Carol -tak strasznie mi przykro :(

Jeżeli chodzi o wózki ja jestem tradycjonalistką i od dawna mam upatrzony taki: Wózek Roan Marita Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl i taki Roan Kortina :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe

Pozdrawiam wszystkie razem i każdą z osobna.

reklama
witam ..

Carolaa mega współczucia ...
mam nadzieję ,że zabieg Cie ominie..;(
tulę i wspieram bo wiem co przechodzisz....

Zjola dzięki :))
tak jak piszesz ~~~~o podrasowane,podwozie naprawione nic...tylko dzieci robić ;))
powodzenia kochana ;)
swoje przeszłas -należy Ci się :))

Tymonka witaj kochana..
wlatuj częściej coś skrobnąć :))

Jerra?????????????????????????????????
mmm?????????????????????????????
Zuzanka??????????????????????????

Wikula ,Kinga,Kahaka- witam sobotnio..

Błonka ,Bree głaskać brzusie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama