reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

Mama - to prawda. Dwa Aniołki mam już na tamtym świecie i cały czas wierzę, że do 3 razy sztuka.
Naoglądałam się kurde tych wózków i zaraz bym leciała kupować :-D

reklama
Carolaaaa wiem ,że masz jutro i rocznicę ślubu....
i urodziny....

nie wiem co Ci życzyć..........................
wiedz ,że jestem z Tobą!!

babeczki co tam porabiacie ;))?

Ostatnia edycja:
Jeżeli chodzi o wózki ja jestem tradycjonalistką i od dawna mam upatrzony taki: Wózek Roan Marita Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl i taki Roan Kortina :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe
bardzo ładny :) Ciekawe kiedy ja bede rozglądała się za wózkami heh narazie się nawet nie napalam.

Miałam dziwne sny tej nocy... wogóle jakoś dziwnie mi sie spało a o 5 Aslan zrobił mi pobódkę bo go przycisneło po wczorajszych serduchach na kolacje.. :| potem to już spać nie mogłam.

Dziś mamy spotkanie ze znajomymi u nas wiec trochę jestem zajeta. Posprzątane mam bo juz wczoraj sie wziełam, jeszcze tylko kurczak i lasagna... a teraz ciasto upichce :)

miłej soboty!

caro... tulę mocno

Hej,
wieści od suzi: czują się dobrze, mały przybiera prawidłowo i BYĆ MOŻE w poniedziałek wyjdzie ze szpitala. Ale jak napisała "stara się nie podniecać, żeby jej ciśnienie nie skoczyło" :-D

A do nas dziś wpadną znajomi, a przed chwilą byli teściowie podziwiać meble i wózek.

Kahaka dzięki za info:)0

Suzi-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za poniedziałkowe wyście do domku:))
dobrze,że Mały zdrowo rosnie ;)

caro z okazji Twoich 29 urodzin i waszej 1 rocznicy ślubu życzę wszystkiego dobrego. Aby wam się ułożyło i spełniło się Twoje największe marzenie jak najszybciej.
TULAM BARDZO MOCNO!

Carola - wszystkigo najlepszego z okazji urodzin. MY TEN SAM ROCZNIK.
tam mi przykro, że spotykaja cię ostatnio same nieszczęścia. Ale teraz już musi być coraz lepiej i tego ci życze z całego serca.

Witam was wszystkie u mnie po staremu, W TYM CYKLU po ostatniej akcji odpuściliśmy totalnie. NIE brałam dupka boboseksy chyba tylko dwa razy więc na nic nie licze. Wczoraj oglądałam dokument ciąza calineczki-- POLECAM, poryczałąm się jak bóbr.

Źycze wam spokojnej niedzieli

reklama
Do góry