reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Zjola narazie nie kupuj ...może niedługo bedzie promocja hahahahaaa
ale się nie mogę doczekac Waszych starań
masz moje &&& zarezerwowane
ale się nie mogę doczekac Waszych starań
masz moje &&& zarezerwowane
mama05
Carolaaaa wiem ,że masz jutro i rocznicę ślubu....
i urodziny....
nie wiem co Ci życzyć..........................
wiedz ,że jestem z Tobą!!
babeczki co tam porabiacie
)?
i urodziny....
nie wiem co Ci życzyć..........................
wiedz ,że jestem z Tobą!!
babeczki co tam porabiacie
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
bardzo ładnyJeżeli chodzi o wózki ja jestem tradycjonalistką i od dawna mam upatrzony taki: Wózek Roan Marita Głęboko Spacerowy - Ceneo.pl i taki Roan Kortina :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe
Miałam dziwne sny tej nocy... wogóle jakoś dziwnie mi sie spało a o 5 Aslan zrobił mi pobódkę bo go przycisneło po wczorajszych serduchach na kolacje.. :| potem to już spać nie mogłam.
Dziś mamy spotkanie ze znajomymi u nas wiec trochę jestem zajeta. Posprzątane mam bo juz wczoraj sie wziełam, jeszcze tylko kurczak i lasagna... a teraz ciasto upichce
miłej soboty!
caro... tulę mocno
Hej,
wieści od suzi: czują się dobrze, mały przybiera prawidłowo i BYĆ MOŻE w poniedziałek wyjdzie ze szpitala. Ale jak napisała "stara się nie podniecać, żeby jej ciśnienie nie skoczyło"
A do nas dziś wpadną znajomi, a przed chwilą byli teściowie podziwiać meble i wózek.
wieści od suzi: czują się dobrze, mały przybiera prawidłowo i BYĆ MOŻE w poniedziałek wyjdzie ze szpitala. Ale jak napisała "stara się nie podniecać, żeby jej ciśnienie nie skoczyło"

A do nas dziś wpadną znajomi, a przed chwilą byli teściowie podziwiać meble i wózek.
mama05
Kahaka dzięki za info
0
Suzi-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za poniedziałkowe wyście do domku
)
dobrze,że Mały zdrowo rosnie
Suzi-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za poniedziałkowe wyście do domku
dobrze,że Mały zdrowo rosnie
E
EEnil
Gość
Melduję, że żyję.
K
Kinga85
Gość
Carola - wszystkigo najlepszego z okazji urodzin. MY TEN SAM ROCZNIK.
tam mi przykro, że spotykaja cię ostatnio same nieszczęścia. Ale teraz już musi być coraz lepiej i tego ci życze z całego serca.
Witam was wszystkie u mnie po staremu, W TYM CYKLU po ostatniej akcji odpuściliśmy totalnie. NIE brałam dupka boboseksy chyba tylko dwa razy więc na nic nie licze. Wczoraj oglądałam dokument ciąza calineczki-- POLECAM, poryczałąm się jak bóbr.
Źycze wam spokojnej niedzieli
tam mi przykro, że spotykaja cię ostatnio same nieszczęścia. Ale teraz już musi być coraz lepiej i tego ci życze z całego serca.
Witam was wszystkie u mnie po staremu, W TYM CYKLU po ostatniej akcji odpuściliśmy totalnie. NIE brałam dupka boboseksy chyba tylko dwa razy więc na nic nie licze. Wczoraj oglądałam dokument ciąza calineczki-- POLECAM, poryczałąm się jak bóbr.
Źycze wam spokojnej niedzieli
reklama
E
EEnil
Gość
Dziękuję
Podziel się: