reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki Weteranki...

Carol - to rzeczywiście ciekawe. Ciąża, brak @ i mega owulacja naraz :eek:. Może to jednak nie był kropek, tylko co innego. Szczerze mówiąc wolę tak myśleć, bo przecież to wszystko nie idzie ze sobą w parze. Ja jednak cały czas trzymam kciuki za ciebie &&&&&&&&&&&

reklama
No ginek powiedział, że 99.99% ciąża...oglądał w powiększeniu...

Jak ja bylam w ciazy z moja Cora, to poszlam w 4 tc do gina (po dwoch dodatnich testach ciazowych) i zobaczyl kropke, ale mowil, ze to wcale nie musi byc ciaza, rownie dobrze moze byc to maly skrzepik w macicy. W sumie okazala sie to ciaza, ale moj gin nie dawal mi 99,99% pewnosci

Witam moje kochane czy sa jakies nowe fasolki czy pamietacie mnie jeszcze bo ja bardzo za wami tęsnknie kochane
U mnie ok bez myslenia o starankach czuje sie dobrze ale w tym cyklu chyba nie mialam owu ogolnie malo sie staralismy bo mielismy male klopoty stracilismy jednego psiaka ale za t drugi same zobaczcie
Zobacz załącznik 439184

mam nadzieje ze szybko wroce do was

Kwiatuszku - a co to za rasa?

sznaucerki miniaturowe jeszcze sa bardzo male wiec nie widac to mama tata jeszcze jasniejszy 20111220519_zmniejszacz-pl_786975.jpg

Moi znajomi mają takiego z tym, ze jest strasznie szczekliwy :baffled:. Wasz też tak ujada? To mnie szczerze mówiąc wkurza :confused2:

reklama
Do góry