reklama
Kwiatuszku - śliczne pieski
))))
kahaka - a jak ty się czujesz???
Carola - dziwne to u Ciebie...ale widać, że masz troskliwego gina!
ja utro ide zrobić posiew kontrolny, zobaczymy co tam znowu wyjdzie, oby nic...
CHCĘ WRÓCIĆ DO STARAŃ!!!!!
kahaka - a jak ty się czujesz???
Carola - dziwne to u Ciebie...ale widać, że masz troskliwego gina!
ja utro ide zrobić posiew kontrolny, zobaczymy co tam znowu wyjdzie, oby nic...
CHCĘ WRÓCIĆ DO STARAŃ!!!!!
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
wikula powodzonka
agnieszkak2
Fanka BB :)
hejka Kochane:*
witam sie kawusią ;-)
Wikula &&&&&&&&&&&&&&&&&&
a pieski przesłodkie moj kiedys wygladał podobnie ale jak był szczeniakiem tylko ze u mnie rasa to była dog argetynski ale go oddalam bo dziecko balam sie ....a teraz mamy dwa mieszance jeden ma 10 lat jest wielki z 50 kilo lub wiecej wazy haha ale jest przytulanka ma posture rojzwajlera a wyglad wilka zawaliscie wyglada a drugi to ma rok nazywa sie scoobi doo Matiego jest mial to byc mały kundelek jak mamusia taka szczekaczka miala byc, tylko chyba tatus był jakis wiekszy i potezniejszy
a ja dzis termin @ i jak narazie sie denerwuje bo brak a przeciez u mnie jak w zegarku juz rano powinna byc a nawet nie mam sluzu podbarwionego troche czuje jak brzuch cmi tylko czekac:-(ale niech przylizie jak ma przyjsc bo chce miec to za soba
tak myslalam ze mi sie przesunie bo owulka byla pozniej jak ja tego nie lubie juz tak miala dwa razy i były tylko zbedne nadzieje
witam sie kawusią ;-)
Wikula &&&&&&&&&&&&&&&&&&
a pieski przesłodkie moj kiedys wygladał podobnie ale jak był szczeniakiem tylko ze u mnie rasa to była dog argetynski ale go oddalam bo dziecko balam sie ....a teraz mamy dwa mieszance jeden ma 10 lat jest wielki z 50 kilo lub wiecej wazy haha ale jest przytulanka ma posture rojzwajlera a wyglad wilka zawaliscie wyglada a drugi to ma rok nazywa sie scoobi doo Matiego jest mial to byc mały kundelek jak mamusia taka szczekaczka miala byc, tylko chyba tatus był jakis wiekszy i potezniejszy
a ja dzis termin @ i jak narazie sie denerwuje bo brak a przeciez u mnie jak w zegarku juz rano powinna byc a nawet nie mam sluzu podbarwionego troche czuje jak brzuch cmi tylko czekac:-(ale niech przylizie jak ma przyjsc bo chce miec to za soba
tak myslalam ze mi sie przesunie bo owulka byla pozniej jak ja tego nie lubie juz tak miala dwa razy i były tylko zbedne nadzieje
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie i ja z całą ekipą 
jedziemy z dziećmi do Teatru Muzycznego ..potem jedzonko na mieście i pewnie koło 15.00 dopiero bedę w domu.
miłego dnia i pogody ducha
jedziemy z dziećmi do Teatru Muzycznego ..potem jedzonko na mieście i pewnie koło 15.00 dopiero bedę w domu.
miłego dnia i pogody ducha
E
EEnil
Gość
Hej
Agnieszka ja mam szczenię prawie 80kg
)))
Hej Mama
a Ninka na zawodach sportowych dzisiaj
A to jej nowa fryzurka:
Zobacz załącznik 439421Zobacz załącznik 439422Zobacz załącznik 439423Zobacz załącznik 439424Zobacz załącznik 439425
Agnieszka ja mam szczenię prawie 80kg
Hej Mama
A to jej nowa fryzurka:
Zobacz załącznik 439421Zobacz załącznik 439422Zobacz załącznik 439423Zobacz załącznik 439424Zobacz załącznik 439425
Carola - ale z córy ślicznotka - po mamie
Aguś - ja tez dziś mam termin to obie czekamy ( CHCIAŁABYM ABY PRZYSZŁA W TERMINIE BO TO PIERWSZY CYKL BYŁ BEZ DUPKA, )
Mama - to dziś masz ciekawy dzień, udanej zabawy życze
Witam pozostałe dziewczyny i życze miłego dzionka.
Błonka miałam już wcześniej zapytać ty z Sosnowca bo ja z Jaworzna
Aguś - ja tez dziś mam termin to obie czekamy ( CHCIAŁABYM ABY PRZYSZŁA W TERMINIE BO TO PIERWSZY CYKL BYŁ BEZ DUPKA, )
Mama - to dziś masz ciekawy dzień, udanej zabawy życze
Witam pozostałe dziewczyny i życze miłego dzionka.
Błonka miałam już wcześniej zapytać ty z Sosnowca bo ja z Jaworzna
reklama
witam sie z usmiechem.
Dzis mam dzien spotkan w pracy...
Carola - sliczna dziewuszka. Wygolilas jej kawalek glowki?
agnieszka - no jak sie owu przesunela, to @ na pewno sie przesunie, bo faza lutealna jest zawsze stala dla danej kobiety.
mama - fajny dzien sie zapowiada. Milego!
Dzis mam dzien spotkan w pracy...
Carola - sliczna dziewuszka. Wygolilas jej kawalek glowki?
agnieszka - no jak sie owu przesunela, to @ na pewno sie przesunie, bo faza lutealna jest zawsze stala dla danej kobiety.
mama - fajny dzien sie zapowiada. Milego!
Podziel się: