reklama

Staraczki Weteranki...

Carol no co ty,,a co zrobiła ze skreciła..biedna mała...no współóczuje ci naprawde masz osttanio pod górke..ja ciez pikole,,oby było lepiej i słonko ci wyszło szybko iz aswiecilo...ale zawsze po upadkach jestpowstanie zycze ci tego..
kora słonka no skleroza nie boli...no kurcze to sie porobiło..zycze wam milego wypadu na romantyczny weekendzik>..

Moj maly pojechal do cioci na weekendzik...ja sama P nie ma..

reklama
esmeralda - beta piekna! Nie martw się nic, teraz już musi byc dobrze!

zjola - ja tez postanowialm czekać z testem do poniedziałaku. Nie kupiłam go dzisiaj i w weekend nie zamierzam testować! Wszystko się pewnie samo wyjaśni!

Kora - ja mialam hsg, normalnie w państwowym szpitalu, bez żadnego znieczulenia (dostałam tylko leki przeciwbólowe), a że miałam zrosty i to duże, to mnie bolało (i to bardzo), ale to trwa tylko chwilę i da się wytrzymać. Ja jestem zdania, że warto się temu poddać i nie należy się go bardzo bać:))
Ja po clo nie maiałam żadnych torbiel, nic, w sumie żadnych skutków uboczny, a biorę to już dość długo:)

balbinka - kurier masakra, ale ty sobie pięknie poradziłaś. Posadziłaś już wszytko???
Ja nienawidzę prac w ogrodzie, więc unikam tego jak ognia...
sorki, że więcej nie odpisuję....

Kora a długo się staracie? Kurcze bo tak czytam i czytam i mam wrażenie, że jak człowiek pójdze już do Kliniki to tam jakoś nie ma walki z parą o naturalne poczęcie. Cokolwiek się tam człowiek nie dowie to oni zaraz albo IUI albo in vitro...
A sama znam kilka par, którym lekarz również z Kliniki też naopowiadał, że plemników mało, że jakoś się nie ruszają itd. Znaleźli dobrego androloga, facet zbadał, zobaczył wyniki zalecił zabieg bo były żylaki powrózka, do tego ona zmieniła całkowicie jego dietę, wyczytała wszystko ale to wszystko co tylko dostępne na temat tego co najlepsze w pożywieniu i jaki ma wpływ na nasienie i po około 8 miesiącach facet robi badanie plemników ponad normę do tego piękny ruch, i teraz okazało się, że jest w normalnej, naturalnej ciąży.... Wiadomo każdego wybór...ale jakoś to podejście lekarzy z Kliniki mnie osobiście ostro zniechęce....byc może dlatego, że u mnie do chwili obecnej każdy z 3 lekarzy u których byłam twierdzi, że powinnam wyluzowac :eek:....żadnego planu, żadnych badań (wszystkie na własną rękę robiłam)...monitoring też u jakiegoś innnego też na własną rękę .....i wiecie co czuję się taka po prostu zostawiona przez lekarzy na pastwę losu...

TERAZ IDĘ WE ŚRODĘ PO ZNAJOMOŚCI:-) i to takiej praktycznie z najwyższego szczebla...także za mnie też proszę trzymac kciuki...oczywiście wpadłam na dziki pomysł, że we wtorek tak dla jaj zrobię test...bo mam jakiś jeden jedyny, który dostałam w promocji do witami...a co ? :happy2:

Blonka, pytalam zjole o histero, bo mam podejrzenie polipu w macicy, a Was wszystkie pytam o HSG, bo bede je miala przed IUI...

Nikusia - staramy sie prawie 3 lata.

dzisiaj pewnie mało was tutaj będzie bo po pierwsze weekend, a po drugie ladną pogode zapowiadają:)
U mnie od rana piękne słoneczko, aż żyć się chce:)
co prawda brzuch mnie boli, ale to normalne u mnie na koniec cyklu...
zbieram się i lecę na zajęcia:)
postaram się po południu zajrzeć!
Milego dnia!

powitać :)

Kora &&&&&&&&&&&&&&&&& za wszelkie Wasze działania :tak:

Wikula miłego dnia i nadal&&&&&&

Zjolaaaa??jak tam plamienia są ?nie ma pewnie i liczę ,że test w poniedziałek zrobisz :tak:

Blonka cześć i czołem;)

Kahaka -czekamy na fotosa:-)

miłego dnia for all:)

No cóż, tak jak myślałam plamienia u mnie mogą oznaczać tylko jedno :(
Dzisiaj rano przylazła @. Testować więc będę za miesiąc, chyba, że plamienia będą, to mogę sobie odpuścić.
Nawet już nie jestem zła. Zła, to byłam w poniedziałek, jak zobaczyłam plamienie :(

Trzymajcie się babki. Do poniedziałku.

P.S. Dzisiaj przychodzi do nas znajomy, który ma szkołę nauki jazdy. Zapisuję się na prawko motocyklowe :) Boję się, ale raz kozie śmierć, ja to po prostu uwielbiam!

reklama
zjola - tulam!

mama - dzieki!

U mnie dni najbardziej plodne, a laduje jeszcze w sieie piguly antygrzybowe, a to niszczy plemniory :(, buuu

W nocy mi sie przypomnialo, ze ja przeciez nie wiedzialam co z tym zapladnianiem ze wzgl na propozycje pracy. No i nie wiem co zrobic, a juz wczoraj bylam zdecydowana na IUI... Ech... Musze to przeliczyc, przemyslec i wymyslec wszelkie scenariusze i wybrac kilka. Ach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry