reklama

Staraczki Weteranki...

esme Ty nic nie mów mój też chrapie :dry: i też gadam mu aby na bok się obrucił bo to na niego działa hehe
wogóle ja to go nagrałam jak chrapał bo też się ze mną sprzeczał :-D

co do endokr to znajde... to moja misja! :cool2:;-)

zjola doba dla mnie zbyt krótka tak samo jak i dla ciebie ;)))

ja jeszcze w firmie siedze
duże zlecenia mamy.
bedzie kasiuta spora! :-p

reklama
zjola wiem co czujesz bo u nas też wydatki są duże. zawsze coś sie trafi.
teraz np auto daliśmy do serwisu i klimatyzację muszą nam zrobić bo coś nie teges a do tego jeszcze klocki hamulcowe itp.. wiec bedzie około 600zł a za chwile Filipowi mamy rower kupić na dzień dziecka i znowu pojdzie kilka setek.... tak to jest no :|
i jeszcze teraz te moje leczenie... badania... wizyty prywatnie. cóż... trzeba i koniec no :sorry2:

Hej baby!
Kinga, hahaha, ja mojego też nagrałam kiedyś jak chrapał, to mi próbował wmówić, że to NA PEWNO NIE JEGO NAGRAŁAM! :-D:-D:-D Czy wszystkie chłopy chrapią??? Masakra :shocked2: Powodzenia w lataniu po lekarzach, ale może w końcu coś się ruszy!
Błonka, ale Ty młodziutka jesteś, nono :-)
mamita, jak tam, owulka była, bo nie doczytałam?
Carola, oglądam co rusz Twoją Ninkę na fb i zawsze mam ubaw :-D najbardziej podobała mi się z tym tekstem, co ma po mamusi, a co po tatusiu haha. Myślałam, że padnę :-D
esme, jak tam się czujesz? Brzuszek już widać? Miałaś już usg genetyczne? Macie imiona wymyślone?
tymonka, witaj z powrotem! :tak:

kahaka hej ;-)co u Was dobrego?

no chlopy chyba wszystkie chrapia.. wiem ze to cos z przegrodą.. ale no na kwiatka złotego przeciez wszyscy nie moga miec wady w nosie!?

Kahaka ona wciąż coś w tym stylu wymyśla.
Dzisiaj w przedszkolu siedziała na karnym krzesełku. Pani twierdzi, że Nina ni stąd ni zowąd rzuciła jabłkiem w ścianę...Ninka twierdzi, że to Ola rzuciła do niej a ona chciała jej oddać ale nie trafiła:szok::szok::szok::-D

hejaa
ja po pracy i po chodzeniuu po bankach,,wczoraj mowilam wam,ze nic nei dostalam,dzisiaj od reki w moim banku,jak powiedzialam im ze inni mi dadzaq,,hee...w 15 minut i kase mam w domu...
auto na oku tez....ale w sobote jad epo nie 250km w jedna strone-porazka;;;
ciekawe co z tego wyjdzie...

carol zyczie zaczyna sie po 30stce tak mowia:))) haaa
mama za blizniaki trzymam &&&& oj trzymm mocno&&&&
Blonka eee tyle jexdizć,,poczta niech ci wysla poleconym:)
garden party nieźle brzmi:))
Tymonka ja nie brałam nic...
Kinga no tyle czekac to przesada..
Błonka odpocznij,,podłoga nie zając nie ucieknie:)Chrapanie tak,,a wiecie co ja robie,,zatykamnosa i przestaje:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry