reklama

Staraczki Weteranki...

o kurka, a co tu nikogo od rana nie było ??:szok: jestem w szoku
właśnie wróciłam z usg genetycznego, dzidźka zdrowa ^^ byłam u innego lekarza i kazał mi zmniejszyć lutkę, jak wiecie biorę 8 dziennie doustnie, teraz mam brać 3 dziennie dopochwowo, zdziwiłam się, że tak nagle zmniejszył mi dawkę, podobno nie można tak radykalnie zmniejszać dawek czy nagle odstawić. Mówiłam mu to, ale on mnie utwierdził w przekonaniu, że wie co robi i że dziecku się nic nie stanie, więc mu ufam i teraz chyba będę odwiedzać go częściej ;)

reklama
Esme tak patrzylam sobie na twoje wykresiki ktore mialas w suwaczku mialam podobna prolaktyne jak ty i lekarz uznal ze jest wysoka?ja badałam w 8dc
moj mowil ze niby jest ok a moze to tez u nas jest jakis problem 329,9 miałam norma tak podana jak ty od 127-do 637

Ostatnia edycja:
kwiatuszek zobaczę czekaj
prolaktyna 333,9 mU/l to było w 12 dniu cyklu, to zdaje się, że było pierwsze badanie
potem było 518 w 3 dniu cyklu, a po leczeniu spADŁO na 160 w 18 dniu cyklu
następnie po leczeniu ale obniżeniu dawki miałam 293 w 18 dniu cyklu
i to wszystko, potem już nie badałam prl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmmm, szczerze to tak nad prl się nigdy nie zastanawiałam, hmm, tak nie bardzo się znam, bo mój lekarz w sumie aż tyle uwagi jej nie poświęcał i nie zapadło mi zbytnio w pamięć, ale jak widzisz ja mam w różnych dziwacznych dniach badaną, ale wiesz co skoro lekarz mówi, że za wysoka to zbij ją trochę, bo ja tam się nie znam, może moja też zbyt satysfakcjonująca nie była..

reklama
cześć babeczki ..

Carolaaa a gdzie Ty jedziesz????

Kora-fak!! przytulam mocno i podaję ibuprom:sorry2:ja mam termin za tydzień...

udanej niedzieli kochane Weteranki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry