reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Witam się piątkowo... :tak: ehhh nareszcie koniec tygodnia!!! Przyznam się, że ciężko mi było wrócić po miesiącu wolnego do pracy :cool:
Mama - to jesz bardzo zdrowo, i w sumie o to chodzi aby nie chodzić głodnym a jeść zdrowe rzeczy.
No ja nie mogę owoców i słodyczy, więc odchodzi mi też sporo takich naturalnie cukrowych rzeczy. Wczoraj np. łuskałam orzechy włoskie...i chyba mi nie służą bo rano witałam się z kiblem...czyli masakra!!!

Kwiatuszku - super, że małż już na urlopie...zawsze troszkę czasu razem :tak:
Błonka - ja tam kochana ...szykuje się coś???
Corazon - ogrodu nie zazdroszczę bo sama mam duży :-D...ale TEGO SIEDZENIA ŁO MATKO ileż bym dała, żeby nie siedzieć w robocie tylko w ogrodzie :confused::confused: ... OJ DUŻO :tak: No i jak się czujesz???

KINIA - JAK ZAKUPY??Pochwal się cop kupiłaś ???

Kahaka - jak tam Twoje samopoczucie???Nerw na męża przeszedł?

Lopop, mmm, Kora, Zjola, Balbinka, Kahaka...I CAŁA KOCHANA RESZTA WETERANEK - POZDRAWIAM :tak: życząc miłego dnia!!!

Witam się:)

No wiecz wczoraj pojeździłam po mieście (wszedzie rowerem bo szybciej) Zainwestowałam tym razem w nasze zęby!:> Kupiłam nam szczoteczki elektryczne:) Ja mam generalnie świra na punknie czystości zębów stąd mój pomysł wczoraj z tymi szczoteczkami. Kupiłam dwie a Filip używa ze mną z tym że wymienia sobie tylko końcówkę na swoją:) bardzo mu się podoba takie mycie zębów:)) hehe. Kupiłam jeszcze ciuchy sobie, na urodziny wskocze w coś nowego;) no i nad morze musiałam się zaopatrzyć w letnie ciuszki jeszcze bo zamówiłam bardzo ciepłe dni na ten okres;D nie ma innej opcji.
Filipkowi kupiłam miśka:) na fb dodałam fotke:) wiem że nie każda z was ma wiec pokażę wam jeszcze na zamknietym jak cos;) śliczny! Filip wszedzie z nim chodzi hihi. Ach i jeszcze kupiłam poduchy w jysku ozdobne i mate nową do łazienki:)

Dziś mam ful pracy
jutro jeszcze skocze sobie kupie jakieś butki.

MIŁEGO DNIA kochaniutkie:*** dużo slonka

a jak Błoneczka????

Nikusia fajnie że sobie tutke kupiłaś! pewnie że tak! :)))

kinia ja też z zębami:-D mam fioła- w życiu bym nie paliła papierów bo nie wyobrażam sobie żółtych zębów
:-D:-D:-D:-D:-D a wiadomo nawet jeden by im zaszkodził:-p

buuu brzuch boli przyjdzie @

nikusia ja też nie za bardzo z włsokim orzechami od razu mnie przeczyszcza
zresztą duzo mam takich rzeczy

cześć wszystkim- jaj już po kawce teściową już zawiozłam i przywiozłam z laboratorium była na badaniu krwi

pranie sie pierze, dzieici jeszcze śpią- wymęczyłam je byliśmy sie kąpać

hej babeczki,
ja dzis po sniadanku juz :P
Nikusia weekendzik :D u mnie cisza :P
no ale ja musze jeszcze w kuchni szafki ogarnac :P jak tesciowa tak usilnie chce wpasc i pomagac to musze poukladac tam conieco bo tylko ja ogarnial ten chaos haha a wykozystam sobie ja ojjjj tak :P w kuchni bo dzidziem to ja sie zajme :P mam niecny plan :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry