reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Pani doktor powiedziała, że nic nie zapowiada takiego obrotu sprawy ;-) Także nie liczę na cud. Mój M ma 10.08 urodziny więc śmieje się, żebym tylko nie urodziła 10 bo to będą jego ostatnie urodziny - później juz nikt o nim nie będzie pamiętał ;-)

bree... a u mnie niby sie zapowiada i tez nic... a niektorym od tak odchodza wody, zaczyna sie akcja i szyjka sie skraca w czasie skurczy i rozwiera..
mmm... hej :) milego wyjazdu i sprawnego przygotowywania :)

Bree ja własnie o tym pisałam kupiłam dwa takie irygatory oral-B :tak: i do tego wymienne końcówki aby było dla każdego na wymiane potem:) rewelka! jestem bardzo zadowolona i nie żałuje że tyle kasy na to mi poszło :-) uważam że jestem tego warta hahaha tak samo moi chłopcy :-D
Mówisz że bedziesz pewnie terroryzować dziecko z myciem zebów hehe wiesz to dobre jest! U nas Filip myje bez gadania dwa razy dziennie i wie że trzeba dbać o zęby. Spać nie pójdzie bez umycia:) to moja zasługa i jestem z siebie zadowolona za to np.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bree ja własnie o tym pisałam kupiłam dwa takie irygatory oral-B :tak: i do tego wymienne końcówki aby było dla każdego na wymiane potem:) rewelka! jestem bardzo zadowolona i nie żałuje że tyle kasy na to mi poszło :-) uważam że jestem tego warta hahaha tak samo moi chłopcy :-D
Mówisz że bedziesz pewnie terroryzować dziecko z myciem zebów hehe wiesz to dobre jest! U nas Filip myje bez gadania dwa razy dziennie i wie że trzeba dbać o zęby. Spać nie pójdzie bez umycia:) to moja zasługa i jestem z siebie zadowolona za to np.

a czyscilas sobie u dentysty? bo ja w sumie myslalam o tym kiedys, ale najpierw musze uformowac moje dwójki.. bo ja dwojek w ogole nie mam, mam 3 przesuniete na miejsce 2 bo mi nie wyrosly..............

Błonka ja miałam piaskowanie zębów, usuwa on przebarwienia osad i kamień nazebny jest to robione strumieniem wody która jest pod ciśnieniem z dodatkiem drobin wodorowęglanu sodu i powietrza. Nie drogo bo tylko około 80zł. trwa chwile około 20minut. Znajomy(moj dentysta-klient również) powiedział mi że za 6 miesiecy bede musiała powtórzyć lub wtedy zrobić wybielanie sobie ale to zobaczę jeszcze w jakim stanie bedą wtedy moje ząbki:)

lopciu ja nie palę już od kilku miesiecy :) ale paliłam..... mimo to zawsze po paleniu szorowałam zęby. Jedynie co to kawę piję a wiadomo że po kawie też robi się żółty osad na zebach. Byłam niedawno na piaskowaniu:) rewelka! zęby jak nowe:) widać na moich fotkach zresztą..heh Miło że nie tylko ja jestem tak skrzywiona hehe

Ja już w domku.
Biore sie za pranie...i obiad:) Wieczorem na plażę skocze

a piaskowanie to wybielanie??? czy chodzi o wydobycie bieli z "przybrudzonych" zębów
no widać:):) a chodzisz prywatnie do stomatologa
właściwie to ja mam naturalnie białe zęby po mamusi:):)
jedna kawka nie szkodzi

Błonka ja miałam piaskowanie zębów, usuwa on przebarwienia osad i kamień nazebny jest to robione strumieniem wody która jest pod ciśnieniem z dodatkiem drobin wodorowęglanu sodu i powietrza. Nie drogo bo tylko około 80zł. trwa chwile około 20minut. Znajomy(moj dentysta-klient również) powiedział mi że za 6 miesiecy bede musiała powtórzyć lub wtedy zrobić wybielanie sobie ale to zobaczę jeszcze w jakim stanie bedą wtedy moje ząbki:)

Ja też robię piaskowanie i szczerze powiem, że zrobisz raz to już trzeba robić regularnie...
Ja właśnie się wybieram na koniec miesiąca znowu.
Uczucie po zabiegu niesamowite, zęby jak nowe:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry