łooooo jak sie babki od rana rozpisały

)
świetnie

)
powitac z kawą ...na dnie kubka
Ewelinka co do kontaktu ze stara gwardią to mam z Bibinką i Wisieńką telefoniczny...czaaaasem coś pisałysmy z Marylka ,ale już dawno cisza..
ostatnio rozmawiałam z Zapmatrą ,ale potem juz nie udało sie zgadac ,zalatana jest Martusia ,że hej..
co do moich problemów z zajściem ..
brałam Clo bo nie było owu ...
po clo siada mi endo a pęchole rosną i potem zamiast pękac to sie kurczą ..albo przerastają stając się torbielami i muszę brać hormony na ich rozbicie dowcipnie i doodbytniczno...
potem odstawiłam clo i działalismy bez niczego ,ale cykle puste...
potem zaczęłam w dużych dawkach wcinać witE ,Q10,Wit B 100,omega 3 kwasy,acard.
endo piękne bo 13mm!! wiec szok jak na mnie...ale z owu gorzej...
teraz miałam owu bo było ciałko żółte ,ale działań było mało i w ndz.nad ranem @ przylazła ..
nie wiem ,może ja też musiałabym gdzieś wyjechac ....tylko z kim ja dzieciaczki zostawię .......?
teraz ginka mi przepisała Cliest antykoncepce ,żebym brała 3 opakowania pod rząd ..odstawić ..poczekać na @ i działać ,ale przemyślałam sprawę i nie będe tego brać ...
chciałam zaproponować gince ,żeby mnie położyła do szpitala i porobiła badania ,ale dałam sobie spokój ..
robię badania na własną rękę i wyniki mam si .....
ot tyle u mnie ....szarpiemy sie z tematem już 2,5 roku.....
baaardzo się cieszę ,że wlatujesz do nas!!!!
Nikusia poprawy nastroju zyczę ...
przytulam mocno kochana .
mmm wiem o co Ci chodzi z tym zajściem ..moja kumpela kiedyś tez mi tak powiedziała...później jak zaszłam w ciążę w listopadzie 2010 cieszyła się ze mną a gdy w grudniu poroniłam ..płakała ze mną i powiedziała,że jednak woli nie zachodzić niz zajść i stracić ....Ona ma 34 lata ,On 40 i są bezdzietni ...walczą już 5 lat ........
Esme miłych pertraktacji co do imienia

)
Kahaka pospaliście ??
Balbinka weź wracaj
Koralikowa jak nastrój ?
buziaki ,ide sprzątać.