Hej ho :-)
Choćbym nie wiem jak bardzo chciała, to Was nie nadrobię
Ja ostatni czas zalatana jestem, wstaję o 6:00, kładę się spać po 23:00 i nadrabiam tylko kawami, a mój żołądek zaczyna się buntować
Emek wybrał się na ryby, na nockę i już sms'y wysyła, że zimno, że tęskni za mną

pewnie nic nie bierze 
Co tam jeszcze... A! Uwaga, uwaga... mój pies - Książę Groszek miał ostatnio 3 randki z pewną piękną damą
;-):-)
No i Patison, nasze oczko w głowie. Łazi już bardzo sprawnie, szczeka, nawet powarkuje zabawnie jak ma ochotę na psotki ;-) dzisiaj miał pierwszy mięsny posiłek (3 tygodnie temu przyszedł na świat!) i muszę stwierdzić, że wyborna cielęcinka Paniczowi bardzo smakuje

mój mąż tylko pomrukuje pod nosem, że gówniarz takie rarytasy wcina, a on na ryby dostał wyprawkę - bułki z wędliną 
Maluch już podrósł, ale nie wiem czy widziałyście ten filmik ;-)
Kennel TABOO - Litter "E" - YouTube
Ło matko, aż mi w gardle zaschło ;-)
No to na dobranoc jeszcze fotki łobuza bardziej aktualne ;-)
Choćbym nie wiem jak bardzo chciała, to Was nie nadrobię

Ja ostatni czas zalatana jestem, wstaję o 6:00, kładę się spać po 23:00 i nadrabiam tylko kawami, a mój żołądek zaczyna się buntować

Emek wybrał się na ryby, na nockę i już sms'y wysyła, że zimno, że tęskni za mną

pewnie nic nie bierze 
Co tam jeszcze... A! Uwaga, uwaga... mój pies - Książę Groszek miał ostatnio 3 randki z pewną piękną damą
;-):-)No i Patison, nasze oczko w głowie. Łazi już bardzo sprawnie, szczeka, nawet powarkuje zabawnie jak ma ochotę na psotki ;-) dzisiaj miał pierwszy mięsny posiłek (3 tygodnie temu przyszedł na świat!) i muszę stwierdzić, że wyborna cielęcinka Paniczowi bardzo smakuje

mój mąż tylko pomrukuje pod nosem, że gówniarz takie rarytasy wcina, a on na ryby dostał wyprawkę - bułki z wędliną 
Maluch już podrósł, ale nie wiem czy widziałyście ten filmik ;-)
Kennel TABOO - Litter "E" - YouTube
Ło matko, aż mi w gardle zaschło ;-)
No to na dobranoc jeszcze fotki łobuza bardziej aktualne ;-)
Kochane