reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
kwiatku to gucio.....beda owocne:tak:..

A ja paznokietki zapuscilam i na ciemnyyyy braz walnelam,na nogach tyz....jutro ma byc ciepło,wiec poszaleje kolorami...
a jeszcze roz kupilam,,to pojutrze,heee

Kiniu - No ładny się zrobił dziś...chociaż ja nie lubię ovufriend bo jakoś tak dziwnie robi analizę...Jak wpadnę w jaki sposób załączyć wykres z 28 dni to wtedy zobaczysz jak fajnie wygląda... Problem w tym, że moje wszystkie wykresy są takie ładne, piękne itd...a wiemy co z tego...Chociaż nie ukrywam ten wykres pierwszy raz mnie zaskoczył...temp. tak nisko mi spadła, że zaczęłam się zastanawiać czy żyje ;-):-)... no ale wczoraj i dziś odbiła więc jest ok... Czy jestem po owu???Chyba tak, wskazuje na to śluz...i ciągnie mnie tak prawy jajnik, że ledwo chodzę siedzę i zaraz się chyba położę...No ale teraz dla mnie najważniejsze 2-3 dni i ja już wiedziała będę czy ktoś mały tam zamieszkał :tak:
Za Ciebie &&&&&&&&&&&&& i kwiatuszka :tak:
Twój wykres też jest ok...a ja już nie raz widziałam objawy choroby na tym etapie (a ta choroba to zwała się ciąża)... więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY

kochana a że niby czego to dobry zwiastun? najpierw zgon bo kac gigant teraz to choróbsko się mi przyplątało... no kuźwa.... ryczeć sie chce 00020160.gif

reklama
Do góry