reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

witam z herbatą .

Kahaka moje bąki dobrze sobie radzą ... Dominik od kilku tygodni czyta...liczy,zna miesiące,sylabizuje ...pewnie widzi jak Zu sie uczy ..
a teraz Zu siedzi koło mnie i czyta książkę ..każdego dnia czytamy kilka stron książki..mam taka książkę "365 opowieści na dobranoc Baśnie polskie"
napisana jest większymi literami niż normalna książka i Zu ją czyta..
a "matmy " też oki bo ostatnio mieli test przypominający I kl.to na 20 ptn zdobyła 19 ..

życzę aby Agacia jak najmniej marudziła a Ty znalazła chwilę wytchnienia..

u nas wieczoram był dziki sex więc rano mąż chodzi w skowronkach :)bo przecież ja juz tydzień choruję wiec tydzień postu było.

miłego babeczki for all.

reklama
u mnie 22dc dopiero
wiecie co se mysle czemu nasz androlog nie zrobil mojemu m posiewu

laski ktorej maz robil posiew nasienia jak to wyglada itp?tak jak zwykle badanie?

Ostatnia edycja:
Kwiatek ja wiem odnośnie posiewu tyle ,że jak mąż oddaje nasienie to "część" z niego biorą na posiew a to trwa jakieś 10-14 dni czy coś koło tego ..
mój robił takie podstawowe badanie nasienia..

Witam się sobotnio :tak:
U mnie standard czyli na pewno z cyklu dupa :-( no szkoda ale nie załamuję się...
Miłego dnia wszystkim...nie nadrobię bo lecę jeszcze poodkurzac i wieczorem idę na panieński do siostry BUZIOL DLA WAS KOCHANE &&&&&&&&&& ZA TESTUJĄCE :-)

HEJ U MNIE W PORZĄDKU. MAM JUŻ WSZYSTKO PRZYGOTOWANE, JESZCZE Z PSEM IDĘ NA DŁUGI SPACER I POTEM CZEKAMY NA GOŚCI :happy2:

NIKUSIA JA TEŻ SIĘ NIE ZAŁAMUJĘ ŻE NIC NIE WYJDZIE Z MOJEGO CYKLU. ZAŁAMKA I TAK NIC NIE DA :/ 3MAJ SIĘ

reklama
witam sie kobietki:)

Balbinka i ja ściskam :)))
wiesz czego Ci życzę :tak: :)

u nas pogoda do bani ..nic tylko spac ..i taki miałam plan ,ale po 7.się obudziłam wyspana to wstałam ..życzę Wam leniwej ,rodzinnej niedzieli:)

Do góry