reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
NIE WAŻNE!!!!!!!!!!!!
JAK JEJ WCZEŚNIEJ ZACZNIEMY ŻYCZYC TO WRESZCIE SIĘ SPEŁNI :tak::tak::tak:
NIE MA FALSTARTU...:tak: imprezujemy na całego!!!!!!!!!!!
balbinka - dzisiaj też 100 lat i SPEŁNIENIA MARZEŃ.....:-):-):-)
I JUTRO TEŻ BĘDZIEMY CI TEGO ŻYCZYC :happy::-):tak:
Ja po panieńskim, byliśmy na kręglach - poturlałam trochę i WYGRAŁAM :tak:... W sumie pierwszy raz byłam i na prawdę dobrze mi szło... co do cyklu zerknijcie - standard bez zmian...temp. do dupy albo gorzej... zrobiłam tylko wczoraj mały błąd bo na pizze się dałam namówic i cierpiałam całą noc a dzisiaj od rana 2 razy już kibel zaliczyłam...więc -Obiecuję więcej nie będę - nie warto :no::no:
Mało tego ostatnio sny mnie beznadziejne nawiedzają...dzisiaj znowu dziecko mi się śniło... masakra jakaś....
MIEŁJ NIEDZIELI LASKI :tak:

hej

Bylam na wsi...z moim ...nie nacieszylam sie nim,.ech co to sa te dwa dni,,nic...
echhhhhhhhh szkoda....ale wazne ze byl,,za dwa tyg bedzie

haa dobre z tym falstartem.....

ja ide kapku,padammmm
dobranoc

Nie przeżywajcie :baffled:...ważne, że pamiętamy... Mnie Facebook zmylił bo dokładnie napisał słowa MM obchodzi dzisiaj urodziny napisz jej życzenia na osi czasu...no to napisałam...proszę się nie czepiać bo...się speszę i zamknę w sobie ....:zawstydzona/y::frown:

reklama
Do góry