• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki Weteranki...

ja na sekund 5 :)

..i wszystko jasne :-D

jest dobrze :)
jutro pani J.dorobi klucze i dostaniemy ,żeby coś tam powoli dziergać...
trzeba pościągać te panele ze ścian bo to podstawa..
jak ściągniemy panele-mojej "wspólniczki" chłopak z kumplami;-)- to wtedy wchodzi pan i podwiesza sufity....kładziemy płytki na podłogę...jak będą płytki i sufity to na sciany nida gips..malowanie i włala :))))

pani dociągnie mi rury do pokoju i zamontuje zlew...
przed salonem zrobi elewacje w beżowym kolorku..

generalnie----> wszystkie te koszty pokrywa Ona ,my kupujemy płytki na cały salon....troche to bedzie kasy bo tam jest około 60m 2
ale najważniejsze ,że na robociźnie zaoszczędzimy bo chłopaki chętne :)

umowe podpisujemy w listopadzie,że remontując obligujemy się do wynajmu od 1 lutego.

tak wiec wszystko jest jak najbardziej si:-D
tylko teraz na listopad musze już troche kasy szykować ...

niech mnie ktos uszczypnie :-p

reklama
helloł ja wlasnie niedawno wstalam wiecie co kuzynka mi dala esty owu i one ciagle mi ja pokazuja a wiem ze juz na bank po
mama moim marzeniem zawsze byl salon ale niestety dofinansowanie juz kiedys wykorzystalam na inna dzialalnosc ktora trwala krotko :( ponad rok konkurencja za duza sie utworzyla a tak nawiasem mowiac tez mi sie dzis snilo ze bar otworzylam

hej

Maly jako tako..oby do pon pomoglo,,jezuu juz tydzien nie byl w szkole,szkoda nauki...

Błonka nie slyszalam,dzieki bardzo za propozycje...na pewno jakby co skorzystam...narazie mnie ma goraczki...

mama super,,spelniasz marzenia:))) szczypie&&&&&&&&&&&&&& cie:)

mmm ale mmmmmmmmmmmmmmmmm.....

Ja wcinam WZ i kawusia popijam..

Musze jakas saltke z chinskich zrobic bo mam....poszukam w necie..

Kwiatek
no to jak już po owu to czekamy:))

Koralik
dzięki ...już wierzę ,że to się dzieje :)
dokładnie ---> spełniam marzenia..nie myślałam,że mi się uda a jednak:)

dobrze ,że syn już lepiej .

u nas znowu pada :blink:

Meldunek...:tak:

Nie wiem o czym mowa bo u nas od 11 świciło piękne słonko, domek wywietrzyłam... pranie na dworze wyschło pięknie...domek wysprzątany a ja kawusię muszę popic co by nie usnąc :tak:
Mama- super wiadomości...oby wszysto szło po Waszej myśli...
Ja muszę w poniedziałek testy owu kupic bo już dawno nie korzystałam :tak:...jak znajdę chwilę to polecę sobie do Rossmana..
MIŁEGO WIECZORU DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNKI :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry