reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Hejka :-)
Chwilę mnie nie było a tu takie wiadomości :baffled:
Zjola - każdy lab ma swoje normy w wynikach. Ja bym pokazała lekarzowi. Ale Ty chyba na wakacjach jesteś więc. Jak wrócisz to jedź skonsultuj. AAAAAA GRATULACJE DLA MŁODEGO ....:-)
Błonia - bardzo fajny kierunek, moja siostra studiowała go wiele cennych i wartościowych wykładów mieli. A Ty się starać miałaś o rodzeństwo dla Zosi a nie latać po uczelniach ...:confused: chyba nie :-);-)
Mama- u nas już jesiennie się mega zrobiło :baffled: pada deszcz, wiatr hula, że psa z domu broń Boże...No ale Kret cały czas ściemnia, że lato wróci ja się pytam kiedy???Za rok?
Piaska a nadal łykasz duphaston?
A gin dając ci go nie sugerował kiedy przyjść?
Przesyłam Wam buziaki. Ja już po USG prenatalnym i czekamy na syneczka :-)

reklama
hejak

Nikusia
gratki synusia :)
będzie miodzio:tak:
u nas caały dzień mży :baffled::no:

Piaska
idź do gina-pewnie...
póki bierzesz dupka @ nie przyjdzie..u mnie zawsze @ przychodził 2,3 dni po odstawieniu dupka czy lutki.

pozdro jesiennie :sorry2:

miłego dnia kobietki:))

u mnie po rozpoczęciu roku oki-mają oboje na 8.00 i prawie razem kończą wiec dla mnie plan jest super;)

Koralikowa
jesteś już po usg????

Błonka
decyzja podjęta z uczelnią??

Zjola
wyjechałaś ??

Kahaka,Kora,mmm i reszta---> jesteście czy Was nie ma ???:sorry2:

pozdrawiam.

Dzięki mama :-)
Byłam w lekkim szoku, jakoś nastawiłam się na drugą dziewczynkę...a tu niespodzianka :happy: Ale bardzo bardzo się cieszymy. Wiadomo my weteranki patrzymy na to z zupełnie innej strony.
Moja gwiazda też dzisiaj na 8 do szkoły do 11:40 więc nie długo w sumie trzeba będzie po nią jechać... Planu na cały tydzień jeszcze nie ma więc nie wiemy jak to się tam ułoży.
U nas pogoda iście jesienna, zimno jest strasznie, wieje i co chwila pada deszcz. Jestem w szoku bo w sumie wrzesień mógłby być jeszcze chwilę ładny nie?
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI :tak:

Róża - A dziękuję, dziękuję... Ale co ja widzę? U ciebie już 23 tydz. Boszzzz jak ja bym już chciała :tak:
Anuszka- niech się starają, na lato jak znalazł zajęcie :-)
Kwiatuszku - ja też tu czasem zaglądam ale fajnie by było jakby wątek odżył :-)

Nikusia a no 23:-) trochę zniknęłam z forum więc na bieżąco nie jestem:tak:. Zobaczysz kochana Tobie też tak szybko zleci, mnie normalnie czas przez palce ucieka.
Ależ się cieszę:-D spokojnej ciąży raz jeszcze:-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i powodzenia życzę:-)
Miłego dnia:tak:

reklama
hej, nie miałam ostatnio głowy, żeby do Was zajżec... moj w pracy cale dnie a my same w domu.. latam po lekarzach bo glowa mnie strasznie boli od 3 tygodni.. i nie spie... mam neurologa za tydzien.. okulistę, mam iść na tomografię, cisnienie tez za wysokie.. ginekologa tez zalicze bo mi stan cukrzycowy na badaniach wyszedl... a to moze byc od tego mojego PCO aaaa w ogole do dupy.. ;/ dola zalapalam i do tego leki przeciwbolowe mi nie pomagają ;/

Ostatnia edycja:
Do góry