• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

dziewczyny ja bób jem sam, z solą tylko:) uwielbiam!!!'

Palemka - skoro waga stoi w miejscu to na razie rewelacja:)
ja to bez ciązy mam tak, że jak za dużo zjem, to zaraz waga do góry...:((

To jeszcze wam teraz powiem, że mam przed sobą całą miche pysznych, słodkich czereśni i trochę malin,, nie próbowałam ich jeszcze, to nie wiem czy słodki:)
Przyszlam dzisiaj do mnie paczka z ciuchami, zamawiałam ze sklepu internetowego, dwie sukienki i dwie buzeczki, takie letnie rzeczy i jestem zadowolona, bo cały czas się balam, że rozmiar nie będzie pasował, a teraz jest git!

reklama
Suzi- cześć -dziś nie w pracy..mam zacząć za tydzień:)bo teraz w środę jedziemy do rodzinki i nie chciałam tego przekładac bo dzieci juz nogami przebierają a poza tym nie wiedziałam jak szybko znajdę kogoś odpowiedniego do dzieci dlatego dała mi tydzień..

byłam z dziecmi na rowerach-Domi na 4 kołach sam a Zuza na 2 i leciałam za Nią -zasapałam sie
e142.gif
i po nie całej godzinie zarządziłam powrót do domu...
jak złapałam oddech to zrobiłam woskowanie bikini-góra i boki..

teraz wcinamy arbuza..
za nie całą godzine bedzie Tom i bedziemy walczyc z płotem-ostatnia część została;))

Wikula- uwielbiam bób-kojarzy mi się z wakacjami u dziadków..............przemiłe wspomnienia
c015.gif
c015.gif

Palemka- no to git!!!
jedz na zdrowie-mi waga dopiero ruszyła w 18/19 tyg.ciąży :))
patrzyłam ostatnio w kartę ciąży z Domisiem :)
ruszyła mi z 58,200 na 59,700 po 18 tygodniach ciąży takze masz jeszcze czas na wzrosty :))

Witam się.
My już po obiedzie. Zaraz do teściów lecimy się pożegnać, bo na wczasy jadą.
Bobu tez bym zjadła, hmmm tylko gdzie ja go kupię...
Tymonka współczuję atmosfery w pacy. Trzymam cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za teściora!

Kahaka, Mama, Wikulka, Martusia i reszta weteranek - helooooooł!! :-)

Ja zgodnie z radą Kahaki założyłam, ze mój cykl będzie tym razem 30 dniowy skoro dopiero w 16 dc miałam owu. Chociaż baaardzo się zdziwię jak tak będzie.

Oliwcia tulę i głaskam - może nie dojdzie...

hej wam
Ja wrocilam niedawno z pracy...jutro mam wycieczke do Sopotu z klasą,,a w srode koniec roku,,,w koncu...
Z p źle,,dzwoniłam,ale poprostu gadka masakra...potem powiedzialam,zeby układał sobie zycie,ja mu zycze szczescia...itp itd juz wiecej nie pamietam,,bo tak sie wkurzylam....ech,,i rzucilam sluchawka...a on oddzwonił zebym znowu zadzwonila,,a ja powiedzialam,,wex przestan zyj dalej olewaj dalej i nara....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...wyjde z siebie zaraz!!!!!!!!!

Dostane dzisiaj @..bo juz mam plamienia.....no i dobrze..

bree kahaka co z atempki niech rosna.....
mmm nie kracz,,,trzymam &&&&&&&&&&...mocno...
oliwkakarolina no to fajna niespodzianka,,,mi nic nie przysluguje,,nawet jako matce samotniej wychowujacej dziecko.....echh
amalfi staram sie,,ale po dzisiejszym...kurcze on naprawde mnie olał teraz....ale czapka bomba,,i przed praca zrobils,,cholerka ja tez chceeeeeeeeeee.....tak umiec...
wikula mniam czersnie,,daj troche..........

kurna pisze z tym,,,grr...ale mam nerwa,,napisalam,zeby do mnie nie pisal,,bo mi nadzieje robi,,,,

oliwkakarolina moze nie...

ja wlasnie dostaje,,bo juz mam plamienia,,,hyh,,,
Plamienia mozna mieć we wczesnej ciąży niby...
Wiesz,mi jako samotnej matce też nic się nie należało,przyznanych alimentów nie dostałam od ponad 2 lat...teraz juz nieważne,mąż adoptował Ninkę i jest ok:)
My też się poprztykalismy ale na szczęście umiemy sobie wyjaśnić co trzeba...mimo to ciśnienie wczoraj było:(

A ja u brata na urodzinach :) pije wino-sama i powolli koncze butelke :D reszta pije whisky i czysta
Ja po wczorajszym nie będę pić dłuuuugoooooo:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry