• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi śliczne te sukieneczki. Może zamówie jakąś sukienke ze sweterkiem dla mojej Julki:)
Oliwka super że mąż sam bułeczki piecze, mój dziś nam zrobił jajecznice:)
Wiesienka gratulacje:):):)
Błonka ja myśle że ten cień kreski to dobry znak!
Martusia oj to impreza była ostra.
suzi1 współczuje pracy w niedziele.

reklama
Suzi-witaj i przyjemnej pracy-choc praca w niedzielę do przyjemności pewnie nie należy...

pewnie,ze bedziemy pisały-na zamkniętych wątkach porusza się sprawy o których nie chce sie pisać na ogólnym bo wiesz-nie wiadomo kto czyta....

my to my ,ale podczytywaczy nie brak;-):-p
Zgadza sie:)
Oliwka to może kupę kasiory zarobisz;-)
Dzieki Dentico, strasznie nie chce mi się iść;/

cześć

ale się dziś wyspałam :)
wczoraj w nocy wykorzystałam M a potem spałam jak dziecko aż do 9 :)

jeśli chodzi o zamknięty wątek to jestem za :)

na razie prowadzę w konkursie ;-D

Dzieki dziewzcyny, bez problemu moge odeslac komus te co juz robilam np wisience, gratki dla niej wielkie, bo sa male niektore, ja jeszcze nie potzrebuje, bezdzietna jestem:-(. Nie liczac chlopa ;-), bo on gorzej jak dziecko czasem. Lece sie zaraz poopalac przed praca, bo ja na wieczor dzis ide wiec łacze sie w bolu chyba z suzi , o ile dobrze zapamietalam

Amalfi - piekne sweterki!
gratulacje dla Wisienki!!!!!
palemko - pamietam... :*
kahaka - kciuki za bete!
Blonka - oby ten cien kreski okazal sie piekna, gruba krecha wkrotce!
Wprawdzie jestem tu w miare nowa, ale jesli mnie zechcecie, to jestem tez za zamknieta grupa - wtedy moglabym Wam wrzucic jakas fotke ;)

Dzień dobry, dopiero wstałam :szok: spalam prawie 12 godzin :-)
Film wczoraj był ekstra. Kiedyś jak mnie mąz zabierał na 1 część, to się broniła, że to nie dla mnie -wiecie, roboty itp., ale teraz juz 3 część z przyjemnością obejrzałam.
amalfi, sweterki są świetne!!! Ja sie teraz szykuję, żeby zrobić jakiś, tylko musze jakis fajny kursik znaleźć.
Błonka, i co, powtarzałaś test?
Kora, a ja Cię już widziałąm :-p i Kora jest super laska powiem Wam.

Idę se zastrzyk zrobić :baffled:

kahaka ja zaraz bede szukac czegos nowego do szydelkowania wiec moze ci cos podrzuce, chociaz uwazam ze powinnas sprobowac ten co ci dalam linka, bo jest prosty, ten drugi juz trudniejszy ale tez latwy, tylko patrz na obrazki i juz

reklama
mmm, no cóż, nie mam innego wyjścia :baffled: ja się igieł nie boję, ale jak już pisałam parę razy, strasznie szczypie, gdy się ten Clexane rozchodzi.
amalfi, widocznie za głupia jestem, żeby robic patrząc na obrazki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry