reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Ja zazwyczaj mam usg od12/14 dc usg dziś poszłam wyjątkowo w tym dniu bo tak miałam zapisaną wizyte :wściekła/y: Jutro zadzwonię tam gdzie chodzę (antrum) i zapytam czy mogę iść do innego gina bo mój od 8go jest na urlopie :-( a zresztą i tak zastanawiamy się czy nie zmienić na innego lekarza ale w tym samym gabinecie. Ten gin nazywa się Horak i podobno jest dobry. A podstawowa różnica to taka że moj gin( tomanek) przyjmuje raz w tyg.poniedziałki a ten Horak wtorki,czwartki i jak trzeba to soboty, bo on jest właścicielem tego gabinetu:tak:
Sama już nie wiem co robić;/ po dziesiejszej wizycie ogarnęła mnie bezsilność :-(

reklama
to jeśli chcesz suzi1 to dla własnego samopoczucia się zapisz,będziesz wiedzieć co i jak a gdybać jak ja po wizycie czy była owu czy nie ...chyba,że odpuścisz i posłuchasz swojego organizmu co Ci mówi ....
dobra kochana ja uciekam na rzęsy :cool: buuuziaki ,póżniej zajrzę ...

Jestem i ja:)
Po wizycie u terapeuty już mi lepiej:)
Oliwka ma kryzys,wyje bo nie pozwalam jej weekendować się u mamy:(((

Kurka,chciałam zrobić ciasto z przepisu Mamy a od 3 dni jak na złość nigdzie odpowiednich owoców nie mogę znaleźć:((((((((((((((

Zobacz załącznik 378190 To my dzisiaj:)

Zobacz załącznik 378191Zbliżenie:)))

Zobacz załącznik 378192Lans z wielkim brzuchem...niestety nie ciążowy:(

Zobacz załącznik 378193Ładne niebo:)))

Zobacz załącznik 378194Lansiary:)

Zobacz załącznik 378195Solenizantka:)))

Zobacz załącznik 378196I do kogo ja jestem podobna z tym motylkiem:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
miłego wieczoru
i dobrej nocy dziewczyny
u mnie ok.
idę do łozeczka..zmeczona jestem po tym dniu. Jutro popiszę wiecej.
papaaa

Hej Suzi:)
Fajnie było tylko miałam nieziemską migrenę:(
Siedzę i nic mi się nie chce...lenia mam a nie mam siły się położyć:(

reklama
Hej Suzi:)
Fajnie było tylko miałam nieziemską migrenę:(
Siedzę i nic mi się nie chce...lenia mam a nie mam siły się położyć:(
Ojj ja też mam dziś migrenę :wściekła/y: Masakra nie nawidzę tego uczucia;/

No to poszaleliście na urodzinkach:) A to były urodzinki rodzinne czy koleżeńskie? Torcik wygląda zachęcająco:)mniam

Do góry