• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Ja bym chyba dostała szału przy dwóch psach ,my mamy sznaucera miniaturkę mieszańca ;-)i w ciągu dnia mieszka u dziadka na dole a do nas przychodzi tylko jak czas do spania ;-)

reklama
Błonka, a Ty czego uczysz, bo labo przegapiłam albo zapomniałam :baffled:
Ewcia, to fajnie, że masz robotę. My mamy w poniedziałek radę i pewnie umowę podpiszę, to będę spokojniejsza. Zdjęcia nie wklejałam tu na forum, ale ostatnio dałam na 28dni pod kartą ciąży. Możecie zerknąć, link w sygnaturce.
mmm, szalejesz w kuchni na tym urlopie :-)

heh moj m zawsze chcial swoj interes, wszytsko przed nami jestesmy mlodzi.. poki co ja studentka on informatyk.. ale moja pensja nauczycielska wysoka i tak nie bedzie...

oo mój M też informatyk ;-)
pewnie ,że tak ...zawsze co na swoim to na swoim.Ale to też nie o to chodzi ,że pensja mała itd.jeśli lubisz to co robisz i masz do tego serce i dusze i spełniasz się w tym to nic nie zastąpi tej radości pracy ...

kahaka a Ty jesteś nauczycielką jakiego przedmiotu?

mmm...chyba zrobię paprykę Twoją ,smacznie brzmi mniam,mniam...

kahaka ja jeszcze nie ucze ;p jeszcze sie sama ucze ;p ale bedzie potem albo przedszkole albo podstawowka, ale myslalam jeszcze o domach dziecka, mialam tam praktyki ostatnio i tak jakos,... chyba to mi najbardziej odpowiada...

zuzanka no moj m lubi swoja prace chyba tylko bardziej mu nie odpowiadaja godziny pracy.. bo po 12 h pracuje np 4 dni non stop i potem 3 dni wolnego albo ma 4 nocki pod rzad i potem 2 dni wolnego, roznie to wychodzi ale ogolnie w miesiacu czasem pracuje tylko 17 dni :) aha jego akurat nie obejmuja swieta i rok temu pracowal w wigilie i boze narodzenie akurat nocki i byla wczesna kolacja a w dzien spal :( i takie swieta byly... a 2 lata temu w sylwestra pracowal tez na nocke... :(

kurcze to faktycznie nie fajnie godzinowo ,mój M pracuje od 7 do 15;30 ,ale też ma w umowie ,że nie normowany czas pracy ;-(więc musi być na każde zawołanie jak coś się dzieje w firmie ale o tyle dobrze,że od pon-pt ...
a ja wolny strzelec ;-)ale swoje muszę zrobić i wybiegać.No dobra moje kochane ja na 19 do kliniki jadę na usg ,zobaczę jak tam ma się moja owu i dam Wam znać czy będzie szansa na crio czy d....nic z tego :eek:

reklama
Zuzanka&&&&
wiecie tak błonka narzekasz a mojego raz przez całe święta Bożego Narodzenia nie było w domku przychodził w nocy tylko spać i coś zjeść o 1 nad ranem i o 6 dalej :(
czasem powtarza się tak w lecie
i to niestety w najbardziej płodne dni u mnie:( i często wydaje mi się że my sie po prostu mijamy:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry