• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

hej laseczki ,
ja w tym miesiącu odpadam z gry :-(nie mam owulacji ........szlak no!!!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry:
no to faktycznie lopop nie masz też za fajnie ,a ja widzicie nawet jakbym chciała to mam brak owu.Chyba dzisiaj winka się napije ;-(

reklama
Hej Wam

Nie poszłam do ginka,dostali dzisiaj nowy sprzęt i przez to mieli opóźnienie,przyjmie mnie jutro o 12.40,jajniki bolą,zwłaszcza jeden mi dokucza,chwilami aż mnie zgina wpół.Martwi mnie to:((((
Teraz leżę sobie,wcześniej byłam na mojej ''budowie''....powoli zaczyna to wyglądać.

hejka
miłego wieczorku dziewczynki!

zuzanka.. fak :( ja dziś też piję... i jutro bede piła bo teść ma urodziny. a co tam.... :]
lopop kiepsko u was że sie tak mijacie no nie... ehh :\

ja dzialam teraz z castagnusem. podobno chwalą dziewczyny i udaje się z nim zaciążyć.
jestem dobrej myśli i ja....

dobranoc

Kinga zbadałaś prolaktynę?
Bo ja dostałam Cyclodynon...to odpowiednik Castangusa i na mnie źle zadziałał,źle się czułam,lekarz stwierdził,że to przez wysoką prolaktynę...zbadaliśmy i rzeczywiście...

Witam Was kochane:*
Teraz do końca miesiąca będę mniej pisała, bo szlg mnie trafia z tym netem...przekroczony limit już mam i muli jak diabli...:-( i przepraszam że nie odp ale co chce zacytować to mnie wywala :wściekła/y:
Mam nadzieję że ten post mi wyśle
Zuzanka co za owulka!!! Urlop sobie robić! :wściekła/y: nie ładnie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kolejny miesiąc
Ewciu super że masz pracę, a tym bardziej jak płacą za picie kawki:)
Karola wiesz co Ty masz bardzo podobny cykl do mojego. Ja miałam takie skurcze mocne...az promieniowały na odbyt:zawstydzona/y:
Kasiu nie mogę zobaczyć twojego maluszka :-(
Kinga udanej imprezki
Lopciu to nie wesoło że się tak mijacie:-(ale mocno w Was wierzę!&&&&
Mmmm masz wielki talent z tym gotowaniem:)!
Mam nadzieje że nikogo nie pominęłam jeśli tak to najmocniej przepraszam :zawstydzona/y:

A my wczoraj dzień spędzieliśmy nad wodą:) było fajnie, ale leżałam w cieniu a ja tak kocham się opalać :-)no ale cóż! Dziś zrobiłam sikacza i dalej + :-D nie wiem czy bedę robiła kolejną betę bo za dużo nerwów mnie to kosztuje, no chyba że gin zleci

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry