• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

no i dzwoniłam.. do ginki mojej, jestem załamana... juz sie wypłakałam.. ale nie wiem jak to bedzie :(:(
mięsniaka nie usuwamy bo jest za mały i nie jest za bardzo szkodliwy i to raczej nie jego wina... plan jest taki ze mam teraz przez 2 cykle brac clo.. encorton i metformine, inseminacja i tak do 2 razy sztuka.. jak sie nie uda to laparoskopia i jakies dziurki w jajnikach czy cos tam bedziemy robic :( jak po laparo sie nie uda to ja odpadam z gry ;/ chyba nigdy nie bede mamą :(
boje sie laparo strasznie nie chce jej robic :(

od dzis clo a za tydzien usg ....

reklama
Hej dziewczy, niestety nie moge przeczytać wszystkiego co napisałyście :-( widzę tylko ostatnią stronę:-(
Wilkula mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Błonka czasami laparo to dobre rozwiązanie, ja bynajmniej tak uważam:tak: miałam już 2.
Witak Zjola, bardzo miło Cie widzieć :*
I pozdrawiam wszystkie dziewczyny:*
Mmm ja kiedyś robiłam parówki w cieście francuskim i też dobre były :tak:

Błonka - może jeszcze nie wszystko stracone? Trzymam kciuki za inseminacje. Ja dopiero zaczynam drogę po lekarzach. Na razie robiłam badanie AMH. Wynik : 3,5, nie wiem czy dobry. Według podanych norm niby tak. może wiesz coś na ten temat? Pod koniec września robimy kariotypy a w październiku mój M bada nasionka. Od listopada możemy się starać, ale dotychczas był problem z wojskiem. Zobaczymy co wymyślą w Provicie w Katowicach. Trzymam za Ciebie kciuki &&&. Uszy do góry.

zjola wiesz co ja nie mam pojecia... ja sie nie znam na tych badaniach i wynikach, wszystko zawsze ma moj lekarz, nawet nie wiem co mi tam robil...
carolineee dzieki za odpowiedz :)

Hej dziewczynki!
suzi, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!!!!
mmm, udanego urlopu
Błonka, nie bój się laparo! Może coś się ruszy po tym.

U mnie ok, weekend miałam intensywny, a dziś radę pedagogiczną. No i w czwartek do roboty!
Kupiłam sobie detektor tętna i dziś pierwszy raz udało mi się wyłapać tętno malucha :-) ale cudowny dźwięk! Brzuch mi rośnie.

lopop witaj:) miłego dnia:tak: a Ty na jakim etapie cyklu? prowadzisz wykres?
dzisiaj u mnie 14dc brzuch okropnie boli na @ już zresztą słabe przytulanka były w tym cyklu
no i dzwoniłam.. do ginki mojej, jestem załamana... juz sie wypłakałam.. ale nie wiem jak to bedzie :(:(
mięsniaka nie usuwamy bo jest za mały i nie jest za bardzo szkodliwy i to raczej nie jego wina... plan jest taki ze mam teraz przez 2 cykle brac clo.. encorton i metformine, inseminacja i tak do 2 razy sztuka.. jak sie nie uda to laparoskopia i jakies dziurki w jajnikach czy cos tam bedziemy robic :( jak po laparo sie nie uda to ja odpadam z gry ;/ chyba nigdy nie bede mamą :(
boje sie laparo strasznie nie chce jej robic :(

od dzis clo a za tydzien usg ....
nie bój sie laparoskopii ja jestem po i dziurkę zrobią w jednym jajniku i pod pępkiem zabieg w znieczuleniu nic nie boli potem dziurki ładnie zakleją i super sie goi nie ma nawet blizn:)
bedzie dobrze zresztą może nawet do laparo nie podejdziesz&&&

kahaka słodko że brzuszek widać który już tc?
mmm aleś ty seksowna na ten wyjazd:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry