reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka cześć kochana -u mnie dzis zalatany dzień na maxa....

Domi w przedszkolu si-masę buziaków dostałam i poleciał ;)
Zuza też dała radę..choć ciepło jest a ja Jej rajstopki założyłam ,ale kto wiedział,że słońce wyjdzie;/;/

w każdym razie apel był
pan burmistrz był
jakieś jeszcze 4 wazne głowy były

i to wsio-powitali,rozpoczeli rok i ...3klasiści przygotowali wiersze i piosenke na powitanie I klasistów i tu płakałaj ,że hoho....
chłopcy w garniturkach...:)))
pięknie :)

potem w klasie dogadywanie szczegółów..
dostaliśmy plan na jutro
kupilismy jeszcze książki do anglika
dostalismy kluczyki do szafek-każde dziecko swój
Zuza ma w dzienniku numer 6..

a na rozpoczęcie miłego dnia w szkole pani podarowała dzieciom po słoniku,żeby im przyniósł szczęście ;))

bilans tez zaliczony:)
wszystko si-dzieci zdrowe i sprawne ;))))

zasiadam do piwa bo jak wstałam o 7 i o 7.30 zawiozłam Domisia tak dopiero usiadłam.
dobrze,że Tom wziął wolne i razem się dzieliliśmy obowiązkami..

a w pracy oki-wczoraj dostałam 3 wypłatę :)))
dużo sobie zabiegów robię i oprócz tego zarabiam więc spoko loko;))

A ty kochana broń sie przed deprecha bo niedługo jesień i pewnie wszystkie zaliczymy depresję bo brak słonka...nadal nie wychodzi z fasolką...
powodzenia na egzaminie..

tak się cieszę ,że u Suzi wszystko si!!!!!

reklama
Suzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak coś czułam. Niech tych lekarzy gęś kopnie. Tak człowieka stresować!

widac pecherzyk u suzi :) pobrali jej krew na bete :)

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aż się popłakałam:)))

Zjola,współczuję zachowania ludzi:(

Kurka,biegam od nocki do toalety bo mam wrażenie,że @ przylazła a tu nic...mokro ale @ nie ma...

widac pecherzyk u suzi :) pobrali jej krew na bete :)
hura wreszcie dobre wieści:)
poprzytulaj są ode mnie smsowo:)
niech suzi się zastanowi nad zmieną lekarza

zjola hm... wiem zabolało tulę
mamcia wreszcie urlopik mały:-D a pogodzisz pracę z planem czy Zuzia do świetlicy będzie szła???
tymonka kochana skoro owu co to za depresja seksik na lepszy humorek

mam chyba znowu podwyższoną prl bo po przytulankach głowa z tyłu boli hm znowu bromek trzeba brać

Ostatnia edycja:
A ja w szoku jestem bo oprócz 1-wszego dnia brania Bromka nie czuję się źle...wczoraj zwiększyłam dawkę jak lekarz zalecił i nic...zero złego samopoczucia...

Mama no to super sie udał dzień. A wy teraz też działacie nie? ja dzis sie umówiłam na wieczor z m na ognisko:-D i później na działania w sypialni.bo tak wczoraj długo pracował, dzis wstal o 5 że nie było okazji wykorzystać mojej owulki. mam nadzieje że dzis nie za późno :) ale mam taki ból owulacyjny jakiego już dawno nie było to chyba jestem w trakcie. Wzięłam nospe-forte.
Carola no to żebys sie nie doczekała. trzymam kciuki!!!
Suzi mam nadzieję wpadnie do nas żebysmy mogły ją wycałować. a lekarze:angry:
Zjola współczuje kochana tej sytuacji, ale myslę że facet poczuł sie jeszcze bardziej głupio niż ty!!! niech mysli na przyszłosc.

Hej,
miałam wam pisac, co u suzi, ale widzę, że już wiecie. Miała betę 5000 i sie martwiła, czy nie za mała hehe. Napisałam jej, że betka śliczna i ma się nie martwić.

Ja miałam ciężki dzień. Na 9 rozpoczęcie roku, spotkanie z rodzicami...Stresowałam się jak cholerka. Na apelu było tak duszno, że musiałam wyjść, bo mi się słabo zrobiło.
Podpisałam umowę na rok, więc już teraz nic mi nie zrobią :-p
Okazało się, że mam w grupie dziewczynkę z ZD...Nie to, że się boję, ale ja będę sama i mam 25 dzieciaków. Oczywiście dowiedziałam się dopiero dziś, uwielbiam takie niespodzianki.
Jutro idę na 12.45, mam nadzieję, że nie będzie jednego wielkiego ryku.

Tymonka,ja mam torbiel z ostatniej owulki więc na fasolę 0 szans:(

Kasiu,super,że u Suzi jest ok:))))
Co to ZD?Zespół Downa?
Ja nie mam absolutnie żadnych uprzedzeń i jestem doinformowana co to za choroba itp ale jak byłam w ciąży z Ninką to uciekałam od chorych(niepełnosprawnych) dzieci...nie wiem dlaczego i wstyd mi teraz...może to hormony?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry