reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
suzi 5000 super wsio ok pięknie rośnie:)
carolinee ja może wcale nie miałam owu pewnie nie pękł skoro prl podwyższona super że bromek działa:)
kasiu moze nie będzie tak źle

hejka
Dawno mnie nie było,ale praca praca i praca non stop teraz..ech porazka..
Nie dali mi całego etatu,,wsciekla jestem....bo 200zł mniej do pensji,,,,echh, niby podwzyki były,,ale ja ich nie widze..

kasia super ze umowe masz,,,brzunio super
suzi kochana ty moja,,bedzie dobrze,jest pecherzyk,bedzie cudnie ...trzymam &&&&&&&& za wszystko...
carolina jak remoncik,,blizej czy dalej końca??
mmm rozszalałas sie na blogu...super

MOj maly juz po rozpoczeciu,byl z byłm,,bo ja musialam u siebie byc...echh
Dzsia dokupilam matowi reszte rzeczy dos zkoł,,posżło 400zł...wow...

kasia czy ja dobrze rozumiem,ze ty masz swietlice??
bo ja mam tez swietlice,zaczynam awans,mam pisania w cholerke planow,i wogole nawalili mi w tym roku tyle obowiazkow ze wow,,nie weim w co rece wkladac...

hej dziewczyny ,
no ładnie odpalam kompa tutaj takie wieści ,dobrze że suzi1 wraca już do domu trzymam kciuki &&&&&,ja zapracowana i nie mam czasu usiąść poklikać ,aż mi wstyd ;-( bo nie jestem na bieżąco...no to dziewczyny będziecie miały dużo pracy w tych świetlicach ....podziwiam cierpliwości do dzieciaków.....

Ewa,hej:)
W sumie to końcówka,zostały kafle do położenia i panele...

Syn lub córka nie jest zwykłym dzieckiem, jest miłością twojego życia. Jego płacz w nocy nie powinien ci przeszkadzać, oznacza ze cie potrzebuje. porozrzucane zabawki po całym domu nie są bałaganem, oznacza ze dobrze się bawi. kiedy cie obejmuje i mówi ze cie kocha nie znaczy ze się podlizuje, po prostu cię kocha tak samo jak ty kochasz jego. bądżmy z nimi codziennie w ich świecie fantazji.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewa,hej:)
W sumie to końcówka,zostały kafle do położenia i panele...

Syn lub córka nie jest zwykłym dzieckiem, jest miłością twojego życia. Jego płacz w nocy nie powinien ci przeszkadzać, oznacza ze cie potrzebuje. porozrzucane zabawki po całym domu nie są bałaganem, oznacza ze dobrze się bawi. kiedy cie obejmuje i mówi ze cie kocha nie znaczy ze się podlizuje, po prostu cię kocha tak samo jak ty kochasz jego. bądżmy z nimi codziennie w ich świecie fantazji.

pięknie to napisałaś carolineee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry