reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

u mnie byłby już 5 miesiąc i dopada mnie deprecha bo brzuch boli pomimo że do @ 12dni a więc znowu dupa :(
dorota też ci mówili że po poronieniu szybko się zachodzi w następną ciążę???
jak ja to jeszcze kiedyś usłyszę to chyba wykastruję żywcem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo jak widać ja jestem wyjątkiem od reguły:szok::szok::szok::szok:

reklama
hej hej
Kora, przykro mi, głupia @ :wściekła/y:jak kartka dojdzie, to daj znać.
palemko, ja miałam termin porodu na 4.08, a z pierwszej ciąży na 31.07, więc zaraz...

Już jutro mam usg, mam nadzieję, że ten dzień jakoś zleci. Jutro wizyta o 11, więc wstanę i od razu idę. Jakoś mam dobre przeczucia, co nie znaczy, że się nie denerwuję.

lopop nie jesteś wyjątkiem od reguły, my po 1 poronieniu straliśmy 3 lata lekko ponad, treaz mam w d... co na ten temat mówią lekarze zresztą u mnie w szpitalu same konowały, aż zal to mówić. Mnie też brzuch boli jak na @....

A bierzecie witaminy dla ciężarnych ??

mama czesc ! Wlasnie skonczylam wkleilam na zapleczu.
dorota to sie maz rozpedzil z kupowaniem hhehehhe, ostro polecial z zakupkami, ale widze ze jest zaangazowany bardzo, to sie chwali, bo nasi partnerzy czesto nie wiedza ze owulka trwa jeden dzien ;-)
lopop nie denerwuj sie skarbie, moze to zachodzenie po poronieniu to sprawa indywidualna

Hej. No kahaka jakbyś już ty miała złe przeczucie to ja nie wiem! takie wyniki:-D Bedzie minimum jedna dzidzia i to wyczekana dziewczynka:) i serce jak dzwon tam w środeczku.

Dorotka, Palemka strasznie was tule! chciałabym wam pozamieniać te wspomnienia koszmarne w coś pięknego albo przynajmniej wymazać je z pamięci ale wiem że to nie takie proste:no:

Mama a u nas staranka były ojjjjj były ale też ciężko nie trafić w owulacje jak sie ma monitoring i dostaje ovitrelle na pęknięcie i doktorek mówi "za 24 godz jak najwięcej seksu". ale wyjątkowo tym razem seks na zawołanie był supeeeerrrr:-D

Siostra mojego m stara sie o drugie dzidzi... cieszę sie, zwłaszcza że u nich starania o pierwsze trwały troszkę krócej niż nasze, z jednej strony chciałabym żeby im się szybko udało teraz a z drugiej aż mnie coś za serce złapało jak mi powiedziała.
ehhh no sama nie wiem jak to bedzie jak ja sie dalej bede starać a ona będzie odliczać tygodnie ciąży.

Mnie tez niesamowicie przykro, ze takie tu straszne rocznice...3majcie sie dziewczynki, kolejne dzidzie wypelnia w Was pustke po aniolkach, ale z doswiadczenia wiem, ze tego sie nie zapomina....Ja tez mialabym 3ke rodzenstwa...

W piatek ide na usg podejzec, czy moje jajeczka rosna, jakos tak mi to wszystko obojetnieje, wiecie? powoli wszystko mi jedno...nie wiedzialam, ze bede kiedys w takim stanie...heh...

hejka wam
Ja dopiero wstałam,a juz kumpela dzwonila,zeby isc na miasto na kawe itp...ło matko musze sie szykowac...
ale najpierw BB
ale zescie naskrobały..wow

Ja wczoraj po obiedzie z moim wybylam znowu na wies do jego rodzicow,bo on tam auto robi moje...moze w tym roku nim pojedże jeszcze...

musze poczytac ,bo duzo tego

dorotko wow ale ciuszki.zobaczymy czy zadziała ich kupno...powodzenia..
lopop to odpoczywaj,ale super mialas trase,dawaj foty...
oliwka mmm no laski jak sie patrzy a wy tu o dinusiach mowicie....echh
palemka buziolek:):):)
kora buuuu na @...
mama zes pracy miala,,hoho

Mama u nas też ten cykl do dooopy.Staranek prawie nie ma a jak były dni płodne to nic,nooo może raz na samym początku.
Wczoraj mieliśmy podziałać a tu ze mnie inwalidka.
Palemko Kochana,cześć:)))
Pospałam godzinkę,teraz chcę kawy a nie mam ochoty kuśtykać żeby zrobić:(

reklama
Do góry