reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

Fragment ksiazeczki, naprawde piekny! Co do tych madrych rad, to ja tez mam cale krocie...u mnie ci, ktorzy nie wiedza o chorobie pytaja: " no to kiedy nastepne, oj cos sie nie staracie...!!!" Dobija mnie to wszystko. A ci,ktorzy wiedza o chorobie stwierdzaja, ze przeciez jak widac leczenie nie daje efektu, wiec warto ja przerwac...normalnie czasami nie mam juz sil walczyc, ale potem otrzasam sie i walcze, bo ja poprostu wierze, ze nam sie uda!!!

reklama
Cześć kahaka!!!!

Rady innych to zamiast nam pomagać tylko wnerwiają i taka jest prawda!
Mi tylko nadzieję daje jak którejś z dziewczyn długostarających sie uda

wikula gwiazdeczka rady innych sa o kant dupy....za przeproszeniem...sami decydujemy o swoim życiu,,i ja mam takie motto....

a kasia nasza ile sie starała,,kasiuuuu?????

kurcze mus isc do sklepu po chlebek,bo kochanie moje nie ebdzie mial kanapek do pracy,,hyh....i słonecznik moze,,albo cos slodkiego bym zjadła....

komu co kupic????

Ewciu, jeśli dobrze liczę, to udało nam się w 20 cs, więc prawie 2 lata...Mam tylko nadzieję, że Maluch zechce zostać z nami i pojawi się na świecie dopiero w marcu.

Ja też zaraz lecę do sklepu, bo zjadłam ogórkową, a teraz chce mi się lodów.

suzi swietne motto...
ja sciagnelam tylko 29 stron ksiazki tej....dziecko z chmur...

Dziewczyny jak znajdziecie ją dacie mi znać?? PLISSSSS;)

wikula gwiazdeczka rady innych sa o kant dupy....za przeproszeniem...sami decydujemy o swoim życiu,,i ja mam takie motto....

a kasia nasza ile sie starała,,kasiuuuu?????

kurcze mus isc do sklepu po chlebek,bo kochanie moje nie ebdzie mial kanapek do pracy,,hyh....i słonecznik moze,,albo cos slodkiego bym zjadła....

komu co kupic????

Ja bym big milka zjadła :D

reklama
na chomikuj.pl
jest do ściągnięcia, ale to jest te 29stron...
to mi się udało ściągnąć...

Kahaka - ogórkowa a potem lody, połączenie niezle, hehehe

Do góry