reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewelina...TOŻ TO PRAWDZIWY CUD :tak:
O TAKIM SAMYM WSZYSTKIE TU MARZYMY :tak:
MIŁEGO DNIA!!!

Tak...to CUD...Mały Wielki Cud, której doświadczyć życzę każdej!

ewelinka u nas problemem jest armia mojego :( u Was to był prawdziwy cud
nikusia cieszę się, ze mnie rozumiesz. myślałam że pisząc to wyjdę na totalną jędzę.

W temacie armii to ja oblatana jestem. Mój miał żylaki powrózka - miał laparoskopię w związku z tym lecz niewiele polepszyła wyniki. Tyle, że u mojego chłopa, raz były dobre, raz tragiczne...i w ilości i w ruchliwości! Ale zestaw porządnych witamin i różnicę było widać dosłownie gołym okiem!!!
A powiedz bierze Twój M jakiś zestaw witamin?
Jak coś służę radą ;-)
Głowa do góry! Moja kumpela zaszła w ciążę, gdzie u jej M też było niewiele plemników! Nie liczy sie przecież ilość, tylko chodzi o tego jednego, jedynego walecznego :-)

łooooo jak sie babki od rana rozpisały ;))
świetnie ;))

powitac z kawą ...na dnie kubka ;)

Ewelinka co do kontaktu ze stara gwardią to mam z Bibinką i Wisieńką telefoniczny...czaaaasem coś pisałysmy z Marylka ,ale już dawno cisza..
ostatnio rozmawiałam z Zapmatrą ,ale potem juz nie udało sie zgadac ,zalatana jest Martusia ,że hej..

No ja mam kontakt z Ewcią, Marylką, Majqą i Maranką prawie codziennie, bo na zamkniętym :-) A sporadycznie z pozostałymi, ale nie wszystkimi....szkoda...

witam sie z owocowa galaretką:)
EWELINA 28- jak sobie poczytałam jak wam sie udało zajśc w ciąże to stwierdzam że cuda istnieją,każda z nas czeka na swój własny cud i na pewno się doczeka do tego jesteśmy stworzone mamy rodzić!!!!!!!!!!!

Trzymam za Was kciuki najbradizej, jak się da!!!!!

ewelina nom niestety:(( ale trzeba sie otrzasac i brnac do przodu...

Otóż to!!!!

Dzień dobry
ewelina, ja Ciebie kojarzę z CPP :tak:

Ja również koleżankę kojarzyć :-D

Mmm, mój brał tak: Maca, kwas foliowy 15mg, wit. A+E (duża dawka), Androvit i zamiennie z Androvitem, Vigor z żeń-szeniem i guaraną. I oczywiście zmiana trybu życia: dużo sportu, zero przegrzewania jajek, zero ciasnych majtasów itp.itd.
Na własną rękę bierze, czy od androloga przepisany zestaw?

właściwie na własną rękę, mojgin jest niby specem od niepłodności najlepszym w województwie ale nie stara się poprawic wyników, nie szuka nawet przycznyn

MMM - Ewelinka... tyle, że bardzo często takie zestawy komponowane samemu nie przynoszą korzyści :no:... mam bardzo dobrą przyjaciółkę, której mężowi po tego typu zestawach po prostu parametry padały na łeb na szyję...
Jestem zdania, że dobry, mądry i kompetentny lekarz to SUKCESU NIE PÓŁ ALE NAWET 70 %...Mój od razu powiedział, w ciąże zachodzi się we dwoje więc małż był na tapecie co miesiąc dokładnie tak jak ja...
Jak można ignorować wyniki badań męża skoro oboje się o dziecko staracie...a mało tego problem jest ewidentnie u niego...
MMM skąd Ty jesteś? Może trzeba Ci dobrego poleconego lekarza poszukać???

reklama
DOBRA LASKI SPADAM na chatkę, zakupy muszę zrobić i leże nie podnoszę się do jutra...
Wiecie co???Czuję cycki... no czuję je :confused::eek:...tak dziwnie je czuję jakby mi się ....mh..ściągały ... no cóż ...
PAPATKI KOCHANE :tak:

Do góry